Alan of Castleturn
Re: Alan of Castleturn
pacholku, z toho se už nevykecáš, možná tak vyzpíváš a vybrnkáš
ACTA, NON VERBA
-
- Registrován: pon kvě 02, 2011 8:46 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Já myslel, že vyšmydlám
J.
J.
- Ronšperk
- Bydliště: Dvorec [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
No na tu naší dobu je to nýtování střenky minoritní a ten kovový obůstek u kořene čepele jsem ještě nezaznamenal na naší dobu. To jsem viděl dost, když jsem si nechával dělat nůž, tak jsem potom šel.Hawkwind píše:Tak jsem si dodělal ten nůž. .....
....Jen nevím jak moc je to košer - nějaké jsem našel i na 14. stol, ale nemám příklad na začátek.
Příčku nemá jen kování ze středověkého železa a olivovou rukojet´.
J.
Honor Supra Witam!
-
- Registrován: pon kvě 02, 2011 8:46 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ah vida, příležitost udělat si nový nůž! Prostě ho potřebuji! Huááááá
- Ronšperk
- Bydliště: Dvorec [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Velmi pozitivní přístup
Použij trn do střenky a nemůže ti nikdo říci ani pumpička. Pokud si to ještě ozdobíš na začátku a konci střenky plátkem kosti či kovu.....no ty si určitě poradíš a já budu pak jen tiše fňukat nad tou nádherou
Použij trn do střenky a nemůže ti nikdo říci ani pumpička. Pokud si to ještě ozdobíš na začátku a konci střenky plátkem kosti či kovu.....no ty si určitě poradíš a já budu pak jen tiše fňukat nad tou nádherou
Honor Supra Witam!
-
Včera jsem si objednal "Knives and scabbards", tak tam něco najdu. Já vím, že ty nýtované střenky v kombinaci s patkou na trn třeba na14. stol jsou v pohodě. Ale zrovna u tohohle období 1300´ jsem mimo a nevím o tom nic
Mimochodem v Lutrellově žaltáři je takový proto "Bollock knife" - to by asi taky bylo OK? je asi 1320´.
Mimochodem v Lutrellově žaltáři je takový proto "Bollock knife" - to by asi taky bylo OK? je asi 1320´.
-
Pomalu vyřadím ty nedobové - například ty dva pořízy vlevo jsou příliš moderní - kdežto ten napravo s jasanovýma ručkama se nijak obzvlášt´od těch třeba ze sezimova ústí neliší. Víc věcí je na středověk podložená spekulace - jako třeba ten kolovrátek - podle toho z lodi Vassa nebo Mary Rose (což je příliš mladé). Tvar hoblíku nebo tvar té dřevěné části spokeshave je spekulace/moderní atd...
-
Podle obrázku - středověkej hoblík
-
Tak jsem se rozhodnul, že budu po letech znovu válčit.
Štít už bude vymalovaný, nová prošívka,kroužkovka -už upravená na moje rozměry, přilba, batvat, waffenrock
Falchion podle
K tomu ještě meč s mincovou hlavicí jako zbran´gentlemana
Práce pokračuje.
Štít už bude vymalovaný, nová prošívka,kroužkovka -už upravená na moje rozměry, přilba, batvat, waffenrock
Falchion podle
K tomu ještě meč s mincovou hlavicí jako zbran´gentlemana
Práce pokračuje.