malý stan - áčko s pergolou
malý stan - áčko s pergolou
Poptávám áčko s pergolou a ideálně s absidami - cena kolem 7 000 Kč
ACTA, NON VERBA
- František z Šešovic
- Registrován: úte črc 27, 2010 7:06 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: malý stan - áčko s pergolou
Nejsem si jist, ale bez tyčí by nové z BA mohl zvládnout Doktor (Mrázek)
Omnes filii scortorum occidant * Si interfacti simus nos genis deorsum sepelite ut nates osculari possint
-
- Registrován: stř bře 24, 2010 10:30 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pro tyče klidně do lesa skočím
- Jan z Vracova
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pokud si zašiješ/pozáplatuješ na dvou místech prodřenou plachtu, tak ti jedno rád přenechám.
Dokonce k tomu mám i takovou kovovou konstrukci, kterou sestavíš jako stavebnici a plachtu na to pak jen hodíš.
Naprosto nedobové, super pohodlné:)
Dokonce k tomu mám i takovou kovovou konstrukci, kterou sestavíš jako stavebnici a plachtu na to pak jen hodíš.
Naprosto nedobové, super pohodlné:)
"Rozvíjej se poupátko, nejkrásnější z květů,
od rána až do noci budeš vonět světu..."
od rána až do noci budeš vonět světu..."
- Zdislava
- Registrován: úte zář 18, 2012 8:46 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Několik takových jsem už šila, není to profi práce, ale stojí a fungují. Půdorys 2x3m+apsidy 1m vycházel na 4500,- bez tyčí a kolíků