Turnaj 2013 - kratochvíle v přestávkách
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Turnaj 2013 - kratochvíle v přestávkách
Loni už nebyl moc velký zájem o tančení v pauze mezi jednotlivými boji, a protože chceme, abychom se bavili všichni, zde prosím vaše názory a návrhy, jakou zábavu vměstnat do jednotlivých pauz.
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Re: Turnaj 2013 - kratochvíle v přestávkách
No já nevím, já bych to s vměstnáváním zábavy moc nepřeháněla a užila si ji v klidu jindy. O té půlhodince jsem ráda že stihnu opravit účes, vystát frontu na toikách a letos navíc ještě nakojit potomka Navíc většinou tento čas využíváme i k tomu abychom pohovořily s dámami s ostatních tribun a poradily se o volbě prvního rytíře.
Markéta z Rosic paní na Doubravici
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
- Přibík
- Registrován: úte zář 15, 2009 10:12 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ja jsem tancil co to slo B-) me bavi ty krouzky.
Přibyslav II. z Pořešína purkrabí hradu Krumlov a bratr Vernera I. z Pořešína r. 1320
Manžel Zdislavy z Rožmberka
www.poresin.info
Manžel Zdislavy z Rožmberka
www.poresin.info
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pravda je že kroužky i tance můžeme zařadit třeba na pátek, jde samozřejmě o to jak se dohodneme
Já bych také tancoval, ale coby nepříliš pohledná dáma si nebudu moc vymýšlet
ACTA, NON VERBA
- Vladimíra z Posadowa
- Registrován: úte zář 15, 2009 1:19 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Já osobně jsem pro tanec i kroužky. Je ovšem pravda, že po 3 - 4 tancích se jdu s radostí poradid s ostatními dámami. A bez průběžných porad to prostě nejde.
Tady bude pokračovat diskuze o veškerém doprovodném programu letošního turnaje, tedy od středy do neděle.
Sem prosím vkládejte své nápady a připomínky, které jsou myslím po proběhlé diskuzi dobře utříděné
Sem prosím vkládejte své nápady a připomínky, které jsou myslím po proběhlé diskuzi dobře utříděné
ACTA, NON VERBA
Jenom upomínám, že program běží od středy. Středu mám na starosti já, čtvrtek a pátek Richard s Arminem.
Soutěže poběží pro jednotlivce i celé domy
Soutěže poběží pro jednotlivce i celé domy
ACTA, NON VERBA
Mohu přivézt opět kubb, fyzicky nenáročnou hru pro pány i dámy...
Kdo nemá meč, ať prodá plášť a koupí si ho.
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
to velmi ocením a děkuji
stejně tak prosím majitele o přivezení kroužků a mečíků
stejně tak prosím majitele o přivezení kroužků a mečíků
ACTA, NON VERBA