Tržiště na turnaji
- Markéta z Doubravice
- Registrován: úte srp 20, 2013 9:50 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tržiště na turnaji
Přátelé, chystám se na tržiště namíchat pár kousků olejových parfémů. Z čistě přírodních surovin - éterických olejů a jojobového oleje. Mám v plánu balit do malých skleněných lahviček se skleněnou tyčinkou (3 - 4ml nejsou rozhodně LH, ale nevypadají nijak extra rušivě) a každou lahvičku do vlastního hedvábného pytlíčku - aby se parfém ochránil před světlem.
Cenu předpokládám mezi 100 - 200 kč za kus - bude se lišit podle konkrétního obsahu - každý éterický olej má jinou cenu.
Co na to říkáte? Bude zájem? Mám se do toho pustit?
Cenu předpokládám mezi 100 - 200 kč za kus - bude se lišit podle konkrétního obsahu - každý éterický olej má jinou cenu.
Co na to říkáte? Bude zájem? Mám se do toho pustit?
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Tržiště na turnaji
Za mě rozhodně ano, budou to i vhodné dárky, Třeba pro mě
- Komoří
- Bydliště: Hoděšovice 155, Býšť 533 22 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Já samozřejmě voním od přírody
Ale velice rád si nějaký vonný olej pořídím, děkuji za nabídku.
A pokud mohu také něco nabídnout, ještě mám celkem dost pavích per a několik per zlatého bažanta (foto dodám, ale jedná se o klasický bažantí základ a červený úzká konec, délka 20 cm).
Ale velice rád si nějaký vonný olej pořídím, děkuji za nabídku.
A pokud mohu také něco nabídnout, ještě mám celkem dost pavích per a několik per zlatého bažanta (foto dodám, ale jedná se o klasický bažantí základ a červený úzká konec, délka 20 cm).
Vae Victis!
- Markéta z Doubravice
- Registrován: úte srp 20, 2013 9:50 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Takže mám namíchat i vůně víc v pánském stylu? I když ony tady ty přírodní vůně se tak striktně nedělí na pánské a dámské, spíš co komu voní. Stejně platí že jedna a ta samá vůně, bude na každém vonět trochu jinak a na mužích voní o dost jinak, než na ženách.
- Komoří
- Bydliště: Hoděšovice 155, Býšť 533 22 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Já asi využiju té možnosti vůni darovat, takže za mě spíše dámské vůně.
Vae Victis!
a já, co jsem loni slavně projel polštářovanou, budu poněkud zženštělý
mně to přijde zajímavé i na provonění stanu
mně to přijde zajímavé i na provonění stanu
ACTA, NON VERBA
- Tereza z Hradce
- Kontaktovat uživatele:
letos budu opět nabízet nějaké špendlíky, zatím jich mám připraveno kolem 250 (z 20-ti druhů) pokud by měl někdo zájem, pište mi do zpráv
- Přílohy
-
- kopie.jpg (133.97 KiB) Zobrazeno 11690 x
Naposledy upravil(a) Tereza z Hradce dne čtv srp 14, 2014 8:57 pm, celkem upraveno 1 x.
- Zdislava
- Registrován: úte zář 18, 2012 8:46 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Terezo, škoda, že jsou ocelové...
- Tereza z Hradce
- Kontaktovat uživatele:
bohužel lépe to zatím neumím
- Markéta z Doubravice
Šárko a umíte pevné, ostré, neocelové?
-
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Terezko,
děkuji, ke špendlíkům se ráda přidám.
Eliška
děkuji, ke špendlíkům se ráda přidám.
Eliška
-
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Markéta z Doubravice
vonné masti, určitě stojím ve frontě
Těšíme se
Eliška
vonné masti, určitě stojím ve frontě
Těšíme se
Eliška
Naposledy upravil(a) Eliška z Polné dne pon srp 18, 2014 1:18 pm, celkem upraveno 1 x.
- Markéta z Doubravice
Přátelé budu vyrábět do svého bylinkového stánku i nějaké vonné masti. Je to "nejvíc LH" kosmetický výrobek co máme zatím dohledaný Dnes budu zakládat macerát z růžových lístků (osobně sbíraných a krásně voňavých, bez chemického ošetření ). Není ani tak problém s výrobou oných vonných mastí, ale spíš do čeho je dát. Budu mít cca 5 dřevěných, soustružených kelímků. Nejspíš ještě natřených zlatou, či stříbrnou barvou. Takže množství nic moc.
Pokud někdo máte vhodnou nádobu ze dřeva, keramiky, kovu ... a přáli byste si jen tu vonnou mast, napište mi. Domluvíme se na konkrétní vůni, přivezu to v přepravní nádobě a na místě si to přendáte kam budete potřebovat. Podotýkám že vhodné maximální množství vidím tak 50ml. Nebude to mít delší trvanlivost než cca rok.
Pokud někdo máte vhodnou nádobu ze dřeva, keramiky, kovu ... a přáli byste si jen tu vonnou mast, napište mi. Domluvíme se na konkrétní vůni, přivezu to v přepravní nádobě a na místě si to přendáte kam budete potřebovat. Podotýkám že vhodné maximální množství vidím tak 50ml. Nebude to mít delší trvanlivost než cca rok.
- Zdislava
- Registrován: úte zář 18, 2012 8:46 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Už loni se na turnaji prodávaly, vypadlo mi jméno, ale ta holčina jezdí z Pražany. Jsou pevné i ostré, já osobně už jsem ty nepatřičné ocelové úplně vyřadila. Tyhle jsou mosaznéMarkéta z Doubravice píše:Šárko a umíte pevné, ostré, neocelové?
Btw. nějaký vonný olej bych brala - ale výběr by zůstal na Přibíkovi Jaký máš základ těch mastí?