Děkuji pánům i jejich družinám za vynikající atmosféru letošního turnaje. Děkuji dámám za jejich půvab a grácii, s jakým ze svých tribun ovládly turnajské kolbiště.
Velmi oceňuji ty pány, kteří se stylizovali v souladu se zvolenou rytířskou legendou.
Bylo mi ctí uspořádat spolu s vámi letošní turnaj a věřím, že bude-li zájem, chopí se někdo z vás příprav a organizace turnaje příštího
Poděkování
Poděkování
ACTA, NON VERBA
- Komoří
- Bydliště: Hoděšovice 155, Býšť 533 22 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Poděkování
Nemůžu, než se připojit s poděkováním všem. Bylo to super. Takovou krásnou párty ve sprše, myšleno sobota, jsem snad nikdy nezažil.
Ale ne, povedlo se to, byť malé nedostatky jistě nalezne každý. Ale v celkovém pohledu mi přijde, že si tento projekt zaslouží pokračování.
A osobně?
Omlouvám se všem, kterým sem nepodal ruku při odjezdu. Všichni jste si to zasloužili, ale musel sem utéci, jinak bych dcery domu nedovezl.
A až se to všechno v hlavě porovná, jistě sem někam napíšeme, co se líbilo a co je třeba změnit. (počasí nepočítejte, to byla jen zkouška a vícekrát to nebudeme opakovat )
Prostě
Vivat Dvůr Královny Elišky!!!
Ale ne, povedlo se to, byť malé nedostatky jistě nalezne každý. Ale v celkovém pohledu mi přijde, že si tento projekt zaslouží pokračování.
A osobně?
Omlouvám se všem, kterým sem nepodal ruku při odjezdu. Všichni jste si to zasloužili, ale musel sem utéci, jinak bych dcery domu nedovezl.
A až se to všechno v hlavě porovná, jistě sem někam napíšeme, co se líbilo a co je třeba změnit. (počasí nepočítejte, to byla jen zkouška a vícekrát to nebudeme opakovat )
Prostě
Vivat Dvůr Královny Elišky!!!
Vae Victis!
- Vladimiros Hatalmas
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Letošní turnaj byl pro mě i mou choť skutečně velkou událostí.Tímto chci poděkovat organizačnímu týmu,díky jemuž by tato kratochvíle nebyla možna.Krásným dámam za jejich půvab,urozeným pánům za nezapomenutelné duely i hromadné souboje,své družině věrných bez kterých bych jako šlechtic nemohl fungovat...zkrátka díky všem že vás znám a mohu s vámi prožít úžasné chvíle na těchto akcích....Být prvním rytířem je nádherný pocit,protože vím že moje snaha hrát si středověk má smysl a nutí člověka se více zlepšovat a to nejen v boji....
Vivat Hradecký dvůr
Vivat Hradecký dvůr
- Opat
- Kontaktovat uživatele:
Připojuju je k poděkování vám všem, kteří jste přispěli k fajn atmosféře, bylo fajn se po pár letech vrátit V tomhle ohledu speciální díky Ivanovi a Haničce, však vy víte proč
Jelikož doufám, že loňskem se mi podařilo usekat všechny dračí hlavy různých povinností, tak to snad nezakřiknu, když řeknu, že se těším zase za rok
Jelikož doufám, že loňskem se mi podařilo usekat všechny dračí hlavy různých povinností, tak to snad nezakřiknu, když řeknu, že se těším zase za rok
That's what I do. I drink and I know things.