Příspěvek
od Sidonie » úte črc 11, 2017 7:43 am
Milé dámy.
V minulých letech bývalo zvykem se zaobírat většinou rody a erby pánů a my jsem mnoho prostoru pro prezentaci neměly, proto letos přistoupíme k tomu, abychom se lépe představily a poznaly. Z tohoto důvodu bych chtěla každou z Vás požádat, zda byste byly tak hodné a laskavé a připravily si několik vět o rodu ze kterého pocházíte (krátce historii, jméno otce, popř. významnějších členů rodu a erb).
Protože se jedná o naši společnou zábavu, chtěla bych Vás také požádat, abyste popřemýšlely nad tím, co vám na turnaji chybí, přály byste si změnit či naopak inovovat nebo doplnit. Je potřeba přestat být pasivní a aktivně se zapojit do dění!
Vzhledem ke skutečnosti, že turnaj letos prochází několika změnami, bude to letos jiné i se sudími a heroldy. Obě funkce jsou velmi vyjímečné a prestižní a proto je potřeba svěřit je těm nejlepším. Během letošního turnaje se budou sudí střídat, aby se také mohli zapojit do bojových disciplín. Na straně jedné se můžeme těšit z Ivaina de Merpins a Mutiny z Dobrušky, na straně druhé z Ivana z Liběhradu a Vznata z Lomnice.
Totéž bychom chtěli praktikovat u heroldů a proto jsem si dovolila oslovit Boreše z ronšperského domu a Svatomíra z Němčic, jakožto nejlepší heroldy, které Jaroměř zažila.
Pokud byste měly nějaké dotazy či připomínky, neváhejte mě kontaktovat.
Přeji všem krásný den.
Sidonie z Dobrušky