Harmonogram 2017

Odpovědět
Uživatelský avatar
Maršálek
Příspěvky: 2349
Registrován: pon črc 28, 2008 9:51 pm
Bydliště: HK
Kontaktovat uživatele:

Harmonogram 2017

Příspěvek od Maršálek » pon črc 31, 2017 11:34 am

Čtvrtek - oficiální den pro příjezd a stanování s nezbytnými přípravami - (tábor organizuje Klimberk)


Pátek (od rána platí kostýmová povinnost a zákaz vjíždět do tábora auty)
• zdobení tribun (dokončeno striktně do 11:30 hod)
• 12 hod - slavnostní zahájení s úvodní zjednodušenou ceremonií - cca 20-30 min
• 12:30 hod - boj o mosty podle legend (duely urozenců i družiny) – cca 1,5 hod
(na výzvu – podmíněno zapsáním potvrzené výzvy do 3.9. – eviduje Maršálek)
• 14 hod - pauza na další disciplínu cca 45 min
• 14:45 hod - lukostřelba (cca 2:45 hod)
• souběžně od 16 hod - turnaj následníků – cca 45 min
• 17:30 hod - pauza na další program cca 30 min
• 18 hod - společné sezení dam (první dáma a královna) / pánů (první rytíř a maršálek turnaje) – cca 30-40 min
• od 18 hod souběžně příprava stolů k večeři – organizuje stolník
• 18:40 hod - bohoslužba v jídelně (cca 30 min)
• 19:15-19:30 hod - společná večeře – (organizuje Posadow)
• od 22 hod noční hlídky - (organizuje Kain)
• večerní program (tance, klání trubadúrů, příběhy, atd.)


Sobota
• poslední noční hlídky budí při nástupu do služby kuchaře (ti mají stany označené zavěšenou vařečkou)
• poslední noční hlídka v závěru své služby budí celý tábor a oznamuje čas i nástup na snídani za cca 40 min
• 8 hod - společná snídaně s tržištěm a posledními informacemi o turnaji a s průběžným vyhodnocením soutěže dvou kapitánů
• 10 hod - slavnostní zahájení druhého turnajského dne (krátká ceremonie s příchodem a čtením programu a přísahy – max 15 min)
• 10:15 hod – boj o mosty ve dvou podobách:
1)družiny bojují o přechod mostu
2)dvojice družin bojují o ovládnutí kolbiště - celkem 40 min
• 10:55-11 hod – přestávka pro vyklizení mostů (5 min)
• 11 hod – liniové střety nejlepších bojovníků obou stran, inspirované hradeckým ordálem – (celkem 40 min)
1)urození těžkooděnci šest proti šesti
2)pěšáci v počtu 12 proti dvanácti
• 11:40 hod - přestávka (30 min)
• 12:10 hod – mlaty (30 min)
• 12:10 hod - souběžně začíná na vedlejším kolbišti turnaj neurozených (vede Sazík) (30 min)
• 12:40 hod – přestávka (10 min)
• 12:50 - chocholy (50 min)
(na výzvu – podmíněno zapsáním potvrzené výzvy do 3.9. – eviduje Maršálek)
• 12:50 - na vedlejším kolbišti pokračuje turnaj neurozených (vede Sazík) (50 min)
• 13:40 – finále neurozených na hlavním kolbišti (15 min)
• 13:55 hod – přestávka v níž se dámy rozhodují o prvním rytíři a nositeli štítu Jiřího z Holohlav (15 min)
• 14:10 hod – polní bitva obou vojsk (40 min)
• 14:40-14:55 hod – přestávka (15 min)
• 14:55 – Zlatorudá (30 min)
• 15:25 hod – pauza pro bojující (15 min) – bojovníci na pokyn maršálka turnaje odloží helmice, dřevcové zbraně a štíty
• souběžně porada dam k volbě prvního páru a štítonoše sv. Jiří
• 15:40 hod – závěrečná ceremonie s vyhlášením vítězů a poděkováním
• 16 hod – ukončení turnaje
• od 18 hod příprava stolů k večeři
• společná večeře – (organizuje Posadow)
• od 22 hod noční hlídky - (organizuje Kain)
• večerní program (tance, klání trubadúrů, příběhy, atd.)


Neděle
• poslední noční hlídky budí při nástupu do služby kuchaře (ti mají stany označené zavěšenou vařečkou)
• poslední noční hlídka v závěru své služby budí celý tábor a oznamuje čas i nástup na snídani za cca 40 min
• 8 hod - společná snídaně s tržištěm a průběžným vyhodnocením soutěže dvou kapitánů
• 9-11 hod - zábavný program s organizací jednotlivých garantů (stále lze získávat body)
• před 11 hod ukončení turnaje společným sečtením bodů, vyhlášení vítězné strany a poděkování královny, první dámy a obou kapitánů
ACTA, NON VERBA

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti