Gratulace
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Gratulace
ano ano - vše nej Haničkám a hlavně té tvojí
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Přidávám se ke gratulaci
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Taktéž gratuluji za celý Spernak.
- Klimberk
- Kontaktovat uživatele:
Vše nej a hlavně pevné zdraví Netopčovi
oslavencům svátečním (Václavové a Michalové) i narozeninovým (nejenom Pavel) vše nej
ACTA, NON VERBA
- František z Šešovic
- Registrován: úte črc 27, 2010 7:06 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Vše nej k dnešnímu svátku Františkům.
Mezi něž patří i sv.otec.
(já sám slavím svůj i po zrušení v prosinci na Františka Xaverského)
Mezi něž patří i sv.otec.
(já sám slavím svůj i po zrušení v prosinci na Františka Xaverského)
Omnes filii scortorum occidant * Si interfacti simus nos genis deorsum sepelite ut nates osculari possint