jak si to otevřu, nebo stáhnu? jsem bezradný a diagnóza zní policajtThracus píše:Dovoluji si vážené společnosti poslat něco ke čtení. Konkrétně doporučuji stranu 5 s reportáží ze zářijových Eliščiných slavností.
http://www.xdisk.cz/download.php?id=190C09891
pokec
Re: pokec
ACTA, NON VERBA
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
nejen ty netušíš jak se do toho dostat . Nebude to policajtská nemoc
- Hecht z Rosic
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Já jsem to zvládl, heč! Na té stránce je takový chlíveček s mihotajícími se číslicemi a vpravo od nich nápis "Type Here". Na ten je potřeba kliknout a následně opsat ty mihotající se číslice. Pak kliknout na "Potvrdit".
...liep âne leit mac niht gesîn.
swaz du gebiutest, daz leiste ich, friundîn mîn.
...wenne wilt du wider her zuo mir?
ôwê, du füerest mîn fröude sament dir!
swaz du gebiutest, daz leiste ich, friundîn mîn.
...wenne wilt du wider her zuo mir?
ôwê, du füerest mîn fröude sament dir!
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, je. Spíš "Má být," jsi měl napsat. Mě chybí v Mozille i Exploreru nějaký nablblý plugin a číslíčka tam nemám. Naštěstí v Opeře jo, tak jsem zvědav...Hecht z Rosic píše:je takový chlíveček s mihotajícími se číslicemi
hm, tak mi to prosím někdo stáhněte a pošlete SZ jenom text, děkuji (prohlížeč mi to neumožňuje)
ACTA, NON VERBA
- Pohrobek
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Chci se zeptat, jdete někdo v sobotu na ty slavnosti v Praze?
Michal ze Záběhlic, panoš Pána z Lomnice
HONESTUS RUMOR ALTERUM EST PATRIMONIUM
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
Hele, asi takhle. Já už na podobné taškařici pořádané duem RCR (Mireček Smaha) a Kolíňáci (druhej Mireček) byl (třeba skoro odborná akce "Korunovace Karla IV). A několikrát. A vždycky to byla na můj vkus poněkud keckařina a tak. Rádobysvatba rádobyElišky s rádobyJanem v kostýmech napůl na druhou půlku 14. století a napůl na barandovskou pohádku, které asistují zástupy "rytířů" s plechy a varkoči v honosné praporovině, to nás už prostě moc neláká. Zvlášť když nám to nejdřív bylo prezentováno jako celkem seriózní odborná záležitost a pak Ti přijde pozvánka na městské slavnosti s nafoceným člověkem, co má kolem pasu uvázanej knot...Pohrobek píše:Chci se zeptat, jdete někdo v sobotu na ty slavnosti v Praze?
Inu je čas na změnu tématu - něch sa páči ukáškový policajný zákrok zo zahraničja
http://www.youtube.com/watch?v=t8qwUfok ... r_embedded
P.S. abych předešel případným dotazům, nezaměnil jsem vlákno - tohle do kategorie vtipů nepatří
http://www.youtube.com/watch?v=t8qwUfok ... r_embedded
P.S. abych předešel případným dotazům, nezaměnil jsem vlákno - tohle do kategorie vtipů nepatří
ACTA, NON VERBA
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
tak sme s Dášenkou vyrazily na tu slávu do Emauz
po té co po nás chtěli VSTUPNÉ DOSPĚLÝ - 90,- Kč sme to vzdaly a šly si raději koupit něco blejskavýho na sebe :cD
po té co po nás chtěli VSTUPNÉ DOSPĚLÝ - 90,- Kč sme to vzdaly a šly si raději koupit něco blejskavýho na sebe :cD
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Včera jsem na ČT 1 kolem 19 hod zahlédl večer krátký šot ze mše a hostiny + rozhovor s Mirkem Smahem. Nechci být neuctivý, ale pokud jde o odění a reálie k datu 1310, mám jiné představy. Nicméně respektuji to jako volnější divadelní pojetí pořadatele v rámci městských slavností.
ACTA, NON VERBA
- Pohrobek
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tak na Akci jsem se byl podívat, no beru to že to bylo pro diváky ikdyž, mše byla udělaná hezky, laikovi nic neřekne , celá byla v latině. No a doba 1 hod 45 min byla dost dlouhá doba a plno lidí to vzdalo.
Michal ze Záběhlic, panoš Pána z Lomnice
- richardrg
- Kontaktovat uživatele:
Možná by to někoho zajímalo
http://aukro.cz/item1327342233_rana_got ... tichy.html
http://aukro.cz/item1327342233_rana_got ... tichy.html
" Co je na světě nejjednodušší ?"
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu