pokec
- Klára ze Sádku
- Registrován: pon kvě 10, 2010 10:04 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: pokec
Tak, přátelé, kdo se chystá do Vladislavského sálu?
http://www.hrad.cz/cs/prazsky-hrad/kale ... /317.shtml
http://www.hrad.cz/cs/prazsky-hrad/kale ... /317.shtml
On est snobs et c'est bon.
- richardrg
- Kontaktovat uživatele:
Já se chystám, ale asi až po Novém roce, rád bych to spojil s výstaou Příběh Pražského Hradu a podíval se na ty nové rekonstrukce pohřebních oděvů českých královen.
" Co je na světě nejjednodušší ?"
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
-
- Bydliště: Rumburk [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
No,třeba by to šlo spojit s přednáškou v Kameňáku - tedy jestli by toho nebylo až příliš ...
Gott mit uns!
Na plánovanou přednášku Libora Jana by to chtělo prezentovat se v kostýmu. Na výstavu "královská svatba" se mi upřímně nechtělo, ale na Janovu přednášku dorazím v adekvátním společenském oděvu Lze na přednášku rezervovat místa, jako na Pražském hradě?
ACTA, NON VERBA
- Klára ze Sádku
- Registrován: pon kvě 10, 2010 10:04 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Maršálek píše:Na plánovanou přednášku Libora Jana by to chtělo prezentovat se v kostýmu. Na výstavu "královská svatba" se mi upřímně nechtělo, ale na Janovu přednášku dorazím v adekvátním společenském oděvu Lze na přednášku rezervovat místa, jako na Pražském hradě?
Nelze, ale dejte mi pár dní, pracuji na tom
On est snobs et c'est bon.
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Občas se mi stane ,že zadam do adresy hradeckydvur.cz.....a pak koukám co že je to za baráky na fóru
To je takový hradecký tunel ale vážně, je to nedokončená stavba obytného a nákupního komplexu u nádraží, která nese tenhle rozmarný název a působí občas těžkou hlavu i jiným, nejenom tobě, krásná paní
ACTA, NON VERBA
- Thracus
- Registrován: pát bře 26, 2010 10:02 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pokud by v tom lednu bylo zapotřebí shromaždiště mohu nabídnout skromné prostory naší nadace. Víno si ale každý nosí tentokrát sám
Statečnost přikazuje nikdy nerušit dané slovo. Zato moudrost přikazuje nikdy to slovo nedávat.
- Jan z Vracova
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tak dejte vědět aspoň měsíc dopředu,ať se téže mohu zúčastnit. Zas na druhou stranu bych mohl mít zkouškové ergo celkem volno.Klára ze Sádku píše:Maršálek píše:Na plánovanou přednášku Libora Jana by to chtělo prezentovat se v kostýmu. Na výstavu "královská svatba" se mi upřímně nechtělo, ale na Janovu přednášku dorazím v adekvátním společenském oděvu Lze na přednášku rezervovat místa, jako na Pražském hradě?
Nelze, ale dejte mi pár dní, pracuji na tom
"Rozvíjej se poupátko, nejkrásnější z květů,
od rána až do noci budeš vonět světu..."
od rána až do noci budeš vonět světu..."
To by bylo řešení, díky, za sebe přijímámThracus píše:Pokud by v tom lednu bylo zapotřebí shromaždiště mohu nabídnout skromné prostory naší nadace. Víno si ale každý nosí tentokrát sám
ACTA, NON VERBA
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Ale jen jednu flašku, jinak mi budou v autobuse cinkat o sebe a vyhodí mě jako ožralceThracus píše:Víno si ale každý nosí tentokrát sám
Markéta z Rosic paní na Doubravici
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
- Dášenka
- Registrován: sob srp 02, 2008 1:13 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
To si musíš koupit takovou tu tašku na šest flašek, kde má každá svou kapsičku. Mívali je i v BilleMarkéta z Rosic píše:Ale jen jednu flašku, jinak mi budou v autobuse cinkat o sebe a vyhodí mě jako ožralceThracus píše:Víno si ale každý nosí tentokrát sám
Markéta z Rožmberka, sezením na Horažďovicích
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
Ty si bereš šest flašek? Chudák Libor Jan...Dášenka píše:tašku na šest flašek...
- Dášenka
- Registrován: sob srp 02, 2008 1:13 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
To se ještě uvidíPosadowski píše:Ty si bereš šest flašek? Chudák Libor Jan...Dášenka píše:tašku na šest flašek...
(ono se do toho dají umístit i flašky dvě )
Markéta z Rožmberka, sezením na Horažďovicích