Gratulace
Re: Gratulace
S potěšením v případě zájmu Andrého i jeho lidí převezmu nad dočasně osiřelou družinou patronaci, abych je domu Quebriak vrátil svěží, s plnými břichy a poháry, i obtěžkané kořistí
ACTA, NON VERBA
- Jan z Vracova
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Měl jsi tam nějaké chyby, tak jsem ti to opravilMaršálek píše:S potěšením v případě zájmu Andrého i jeho fraucimóru převezmu nad dočasně osiřelou družinou patronaci, abych je domu Quebriak vrátil svěží, s plnými břichy a poháry, i obtěžkané
"Rozvíjej se poupátko, nejkrásnější z květů,
od rána až do noci budeš vonět světu..."
od rána až do noci budeš vonět světu..."
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Narveku ty se postav na špejli, druhou si píchni do nosu - protože si jitrnice
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
-
- Registrován: stř zář 16, 2009 8:23 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
André družinu pronajal panu z Vrcova-tak o břicha a kořist je snad postaráno.Maršálek píše:S potěšením v případě zájmu Andrého i jeho lidí převezmu nad dočasně osiřelou družinou patronaci, abych je domu Quebriak vrátil svěží, s plnými břichy a poháry, i obtěžkané kořistí
Gratuluju všem novopečeným rodičům a přeji hodně zábavy a málo starostí
Kdo nemá meč, ať prodá plášť a koupí si ho.
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
-
- Kontaktovat uživatele:
Hurááááááá!!! Sláááááva!!!! Ať žije Klárka! Ať žije Tomášek!
A hlavně, ať jsou v cajku jejich maminky!
A hlavně, ať jsou v cajku jejich maminky!
Andre je buh! Modleme se k Andremu...
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm... očividně nevíš roupama coby... a coby roupama nevědí jenom dobře živení lidé, protože ti druzí věnují veškerou energii tomu, sehnat něco k snědku.Vitamín píše:Ferdinand de Qebriack ...hu...sláva,hosanna,halelujá.A sláva tvé paní.Pobyt v říši na tobě pane zanechal následky,nu hlavně se čiň, aby dědic měl co podědit.Tvoje družina už v zemljamkách hladoví a zahejbá ti s jinejma.
P.s.když je Ferda bůh,André prorok...mohl bych být apoštolem?Budu kázat slovo boží ohněm a sudlicí.A o mučednickou smrt je už taky postaráno-pojdu s ostatníma družiníky hlady a nudou,v tvých službách ó pane.Náš.Jenž jsi etc...
P.s.sPředpokládám že slovo boží bude pro začátek:máma,maso,ee!
..... takže sis právě vysloužil pár týdnů o tuřínu... jo, a mazej mi olízat koňský trus z bot!
Andre je buh! Modleme se k Andremu...
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
4.9. se vdala moje sestra Marie-Marie do Québriac
gratulujeme za celý Spernak
- Thracus
- Registrován: pát bře 26, 2010 10:02 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pokud byla panna nevěsta tak krásná, jako její sestra tak vřelé gratulace panu ženichovi a upřímnou soustrast všem svodobným pánům. Ale i za nás hodně štěstí a hlavně trpělivosti, bez ní to s náma chlapama nejde.Magdaléna píše:4.9. se vdala moje sestra Marie-Marie do Québriac
Statečnost přikazuje nikdy nerušit dané slovo. Zato moudrost přikazuje nikdy to slovo nedávat.
- Jitka z Dobeve
- Bydliště: Strakonice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hodně zdraví, štěstí, lásky a hedvábí
- Hecht z Rosic
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Vše nejlepší za všechny rosické!
...liep âne leit mac niht gesîn.
swaz du gebiutest, daz leiste ich, friundîn mîn.
...wenne wilt du wider her zuo mir?
ôwê, du füerest mîn fröude sament dir!
swaz du gebiutest, daz leiste ich, friundîn mîn.
...wenne wilt du wider her zuo mir?
ôwê, du füerest mîn fröude sament dir!
Tak to jsem zjevně projel, taková gratulace, Jitko, je nad všechny jiné a já mám zase ostudu a budu navíc vypadat jako škrt
Takže dodatečně - Markétko Magdaleno, nejenom vše nej, ale také splnění všech tvých snů a přání (a hodně ctitelů, perel, květin…).
Takže dodatečně - Markétko Magdaleno, nejenom vše nej, ale také splnění všech tvých snů a přání (a hodně ctitelů, perel, květin…).
ACTA, NON VERBA