Chceš říct loni, Maršálku:-) Bohužel jsem zjistil, že na jednu ruku se vejde omezené množství prstenů:-( Ale jinak chválím, jak prosazuješ do módy zrovna to, co tak vesele prodávám. Domluvíme se, co bude v módě letos, až se vrátím z nákupů:-)Maršálek píše:... také jsou letos v módě voskové destičky, šatové spony, prsteny, špendlíky, stříbrné groše a další nezbytnosti
André de Québriac
Re: André de Québriac
Kdo nemá meč, ať prodá plášť a koupí si ho.
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
Zpět k Andrému, který je v této diskuzi tím, kolem kterého se to točí Z některých příspěvků vyznívá, jakože změnit je třeba všechno. To si ale nemyslím. Obměnil bych časem boty, ale jinak je to OK a spíše o vylepšování, což děláme všichni v rámci přirozeného vývoje a narůstajících potřeb. Je na každém z nás, kam až chce zajít.
Píšu to proto, že když zpětně čtu některé příspěvky (Richardovi a možná, ehm i své), mám pocit, že jsme vlastně strhali dotyčnému všechno a on se půjde zastřelit, respektive sekne s tím... To ale asi není cílem, že? Vy by jste si dovedli představit Dvůr bez našeho Bretonce?
Takže, dobré šaty se do vyšší společnosti směle nosí, dokud jsou dobré a módní a funkční opasek není třeba vyměnit jenom proto, že si jimi Maršálek přividělává
P.S. to o tom stanu ale André kecá - byl sice jeden z prvních, kdo si pořídil dobový stan, když já měl ještě plasťák, ale já se mu tam hned první rok na Svojkově nakýbloval a vytlačil ho ven, aby mi tam nepřekážel... takže já si rozhodně ostudu neudělal
...a že žiju je buď naprosté Andrého selhání, nebo jeho bezmezná trpělivost, kterou jsem ovšem asi dokonale vyčerpal
ACTA, NON VERBA
-
- Kontaktovat uživatele:
Jů, mám nějakou pověst, heč!Maršálek píše:Vy by jste si dovedli představit Dvůr bez našeho Bretonce?
hm... nepřipadá ti to trochu jako rána pod opasek? Ostatně však jsem se ti pomstil na pečeném prasátku..... chroupalo se ti tehdá dobře?P.S. to o tom stanu ale André kecá - byl sice jeden z prvních, kdo si pořídil dobový stan, když já měl ještě plasťák, ale já se mu tam hned první rok na Svojkově nakýbloval a vytlačil ho ven, aby mi tam nepřekážel... takže já si rozhodně ostudu neudělal
...a že žiju je buď naprosté Andrého selhání, nebo jeho bezmezná trpělivost, kterou jsem ovšem asi dokonale vyčerpal
Andre je buh! Modleme se k Andremu...
prasátko v pískové krustě? no to bych tě tehdy... inu to mám za to
ale zpět k salónu - nebuť srab, dám ti růženec
ale zpět k salónu - nebuť srab, dám ti růženec
ACTA, NON VERBA