sklo
Re: sklo
Opět poptávka po skle
Sháním se po pohárech aldrevandinového typu, které si chci vymalovat.
ACTA, NON VERBA
- Klimberk
- Kontaktovat uživatele:
Ano ano to je opět na mě, stydím se. pohárky jsou už na světě, jen vám je dopravit.Maršálek píše:Opět poptávka po skle
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Já se taky hlásím
Markéta z Rosic paní na Doubravici
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Potřebovala bych cca 5- 10ks skla - pohárky na vymalování. Má někdo nějakou nabídku? do sz prosím
Také poptávám sklo na malování a to jak pro sebe, tak pro Danu a její doprovod - je to zajímavé do sněmu, respektive na tržiště na sněmu
Primárně aldrevandinové poháry - Klimberku, budeš?
ACTA, NON VERBA
- Klimberk
- Kontaktovat uživatele:
Uvidíme moc už toho nemám Dohodnem se na LibuchuMaršálek píše:Také poptávám sklo na malování a to jak pro sebe, tak pro Danu a její doprovod - je to zajímavé do sněmu, respektive na tržiště na sněmu
- Markéta z Doubravice
- Registrován: úte srp 20, 2013 9:50 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Já jsem loni nakupovala tady sklo.prodejce.cz/katalog.php
Mám nějaké sklo navíc - jsou to aldrevandinové poháry a možná je zkusím vymalovat a vzít na turnaj. Dopředu ale poptávám zájem s tím, že bych na něm udělal zájemcům i erby
Můj styl znáte Něco je např. zde http://forum.hradeckydvur.net/viewtopic ... 0&start=45
Můj styl znáte Něco je např. zde http://forum.hradeckydvur.net/viewtopic ... 0&start=45
ACTA, NON VERBA
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hele nejsou to ty co jsem si u tebe měla vyzvednout já jen jsme to nezrealizovali?
- Magdaléna
Hele nejsou to ty co jsem si u tebe měla vyzvednout já jen jsme to nezrealizovali?
Prostě mám za ty roky nasysleno několik pohárů, které mám chuť vymalovat, víc v tom není
ACTA, NON VERBA