fotky na stránkách dvora
fotky na stránkách dvora
Postupně bychom rádi doplnili fotografie reálií (předmětů denní poptřeby, kostýmů, zbrojí, atd.) do jednotlivých sekcí. Připravujeme nové články a uvítáme pomoc jak s reáliemi, tak i s články
zatím na tom děláme ve dvou, což je při současné přípravě akcí dvora poněkud náročné a především zdlouhavé
zatím na tom děláme ve dvou, což je při současné přípravě akcí dvora poněkud náročné a především zdlouhavé
ACTA, NON VERBA
- Opat
- Kontaktovat uživatele:
Re: fotky na stránkách dvora
Nu, čili co a jak? Kde a proč to vázne? Je je třeba, jak lze vypomoct? Bylo by podle mého namístě začít s galerií zúčastněných, aby byly alepoň nějaké fotky. Bez jich je prezentace na webu po mém soudu v účinnosti poloviční. Až v druhém sledu bych to "krmil" obrázky reálií a detailů.Maršálek píše:Postupně bychom rádi doplnili fotografie reálií (předmětů denní poptřeby, kostýmů, zbrojí, atd.) do jednotlivých sekcí. Připravujeme nové články a uvítáme pomoc jak s reáliemi, tak i s články
Navrhuji,aby si každý připravil podklady k tomu, jak se chce na webu Dvora prezentovat a poté vše poskytl někomu, kdo je s to to zde zveřejnit. Chybí ještě něco? Ivane? Petře?
That's what I do. I drink and I know things.
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
Jednoznačně správná myšlenka! Dohodnu se s Ivanem ještě osobně na formátu a velikosti, ale představuji si, že každý by tu mohl mít medailon s jedním odstavcem a dvěma či třemi fotkami.Opat píše:Navrhuji,aby si každý připravil podklady
A jinak? No co by bylo potřeba: Nafotit, zpracovat, dát na stránky, nic víc. Za týden budeme něco fotit, pak to musím zpracovat graficky a pak se uvidí...
- Opat
- Kontaktovat uživatele:
Což zas může fotit a vám zasílat povícero lidí ne? Kdo usoudí, že má pěkný detail v prezentaci a k poučení dalších vhodný... Čili nafotit a poslatPosadowski píše: No co by bylo potřeba: Nafotit, zpracovat, dát na stránky, nic víc. Za týden budeme něco fotit, pak to musím zpracovat graficky a pak se uvidí...
That's what I do. I drink and I know things.
Všiml jsem si, že se zde diskujute (diskutovalo) o prezentaci členů na stánkách. Nový systém administrace webu (který je již v pokročilém vývoji), na to samozřejmě myslí a každý se bude moci prezentovat po svém, aniž by dotyčný musel někomu něco posílat a ten někdo by to musel zpracovávat, upravovat apod.
Zde je lehký nástin toho, jak bude systém fungovat (a částečně už funguje)
Systém je už v takové fázi, kdy by bylo potřeba ho otestovat na ostrém serveru. (Činnost webu a fóra bude samozřejmě nenarušena). Prosím tedy o přihlašovací údaje k databázi.
S pozdravem
Josef Rybička
Zde je lehký nástin toho, jak bude systém fungovat (a částečně už funguje)
- Na stránky se může registrovat každý bez rozdílu avšak s nulovými právy
- Administrátor přidělí jednotlivým registrovaným určitá práva : žádná, člen dvora, administrátor (zamozřejmě je možné být zároveň členem a adminem)
- Pokud máte práva člena, můžete si svůj profil rozšířeně upravit a nahrát vlastní fotku a text, který může klidně obsahovat třeba další fotky
- Tento upravený profil se zobrazí mezi ostatními členy na stránkách dvora. Profil uživatele bez členských práv se nezobrazí nikde.
- Adminové mohou navíc psát články, spravovat uživatelské účty podobně jako v tomo fóru
- editace textových polí je prostřednictvím pokročilého editoru typu MS Word, takže psaní informací o sobě nebo psaní článků online by měl zvládnout téměř každý
Systém je už v takové fázi, kdy by bylo potřeba ho otestovat na ostrém serveru. (Činnost webu a fóra bude samozřejmě nenarušena). Prosím tedy o přihlašovací údaje k databázi.
S pozdravem
Josef Rybička
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
supeeer už se těším. Jen co bude chvilka to otestuji
No otestovat v tom smyslu jako jestli to vůbec bude fungovat Čili akorát nahrát na server do pokusné složky. Ale bez údajů do FTP a databáze nemohu...
omlouvám se, zítra to pošlu - dote´d jsem byl zcela zasekaný turnajem
ACTA, NON VERBA
V pořádkku! Údaje už mám, takže už probíhá testování...
POCHOPIL JSEM TO SPRÁVNĚ TAK, ŽE UŽ ODE MNĚ NIC NEPOTŘEBUJEŠ?fisch píše:V pořádkku! Údaje už mám, takže už probíhá testování...
ACTA, NON VERBA
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
Pochopil, já už mu to poslalMaršálek píše:POCHOPIL JSEM TO SPRÁVNĚ TAK, ...
Nově funguje GALERIE a přibude co nejdříve GALERIE FOTEK
Dvorští úředníci - kontaktujte Posadiowa, aby vám řekl, jak se uvedete do GALERIE!
Dvorští úředníci - kontaktujte Posadiowa, aby vám řekl, jak se uvedete do GALERIE!
ACTA, NON VERBA
- Ziemomysl
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem zjistil že funguje galerie fotek na stránkách projektu.
Tak napsal Jarwiks alias Ziemomysl;-)
Všem, které jsem požádal o materiály do Galerie - mějte prosím trpělivost, musím realizaci o cca 2 týdny pozdržet, abych pořešil, co mi kde hoří, díky
ACTA, NON VERBA