Technické připomínky k diskusnímu foru
Re: Technické připomínky k diskusnímu foru
prosím tedy smazat to staré dlouhé..děkuji
- Ziemomysl
- Kontaktovat uživatele:
Prosil bych Admina zda by mohl vytvořit sekci archiv do které by se ukládaly uzamknutá fora ze starších akcí.
Jde především o vlákna týkající se turnaje, nebot v této kategorii jsou již vlákna z turnaje 2008 a 2009 a začínají se tam objevovat vlákna 2010. Tzn. bude tam moc vláken a nepřehledné.
Zárověň prosím Maršálka, aby se vyjádřil k tomuto mojemu moderátorskému návrhu( ideálně kladně ).
Děkuji
Jde především o vlákna týkající se turnaje, nebot v této kategorii jsou již vlákna z turnaje 2008 a 2009 a začínají se tam objevovat vlákna 2010. Tzn. bude tam moc vláken a nepřehledné.
Zárověň prosím Maršálka, aby se vyjádřil k tomuto mojemu moderátorskému návrhu( ideálně kladně ).
Děkuji
Tak napsal Jarwiks alias Ziemomysl;-)
promazal jsem vyřešené prodeje v sekci TRŽIŠTĚ - NABÍDKA
ACTA, NON VERBA
- Ziemomysl
- Kontaktovat uživatele:
Opětovně s maršálkem prosím admina o vytvoření kategorie archiv a jednotlivých podkategorií.
Tímto stylem:
Archiv
Rok 2008
Rok 2009
Rok 2010
Potřebujeme totiž promazat a přesuny z archivovat podkategorii týkající se Turnaje atd.
Děkuji za moderátory.
Tímto stylem:
Archiv
Rok 2008
Rok 2009
Rok 2010
Potřebujeme totiž promazat a přesuny z archivovat podkategorii týkající se Turnaje atd.
Děkuji za moderátory.
Tak napsal Jarwiks alias Ziemomysl;-)
-
- Bydliště: Rumburk [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Úpis je úpis ,to je navěky ,přes propast času i prostoru ....
Gott mit uns!
Rybičkovi - nenašel jsem na nových webovkách možnost administrace, abych mohl vkládat novinky a články. Co dělám špatně?
ACTA, NON VERBA
Technická poznámka k webovým stránkám - převodem na jinou podobu se mnohde rozházely texty jednotlivých článků. Už jsem těch chyb objevil moc a sám to nestíhám. Prosím o pomoc při kontrole jednotlivých článků, sám si beru Vládu a právo http://www.hradeckydvur.net/vlada-a-pravo/
Pokud jste ochotni pomoct, nebo na něco narazíte, prosím ozvěte se mi SZ
Pokud jste ochotni pomoct, nebo na něco narazíte, prosím ozvěte se mi SZ
ACTA, NON VERBA
-
- Bydliště: Rumburk [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Už nastala ta fáze ,že jde poslat fotky přímo na stránky ?
Gott mit uns!
ano a Posadow to umíJiří z Holohlav píše:Už nastala ta fáze ,že jde poslat fotky přímo na stránky ?
ACTA, NON VERBA
-
Pokud chceš do diskuze (třeba k tomu výběru fotek, tak to je poměrně jednoduché, pokud na web do článků, tak to můžu jenom já a Posadow v rámci redakčního systému
ACTA, NON VERBA
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
Zavalí vás on - návodem, jak se to děláJiří z Holohlav píše:Takže nás to naučí nebo ho máme zavalit ?
-
No ...celkem bych se i zavedl v saloonu a občas něco k diskusi.Zatím jsem to neuměl.
Gott mit uns!
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
pomoc pořád mi na mail chodí upozornění že mi přišla nová zpráva(asi dva týdny zpět) už mi jich přišlo asi 6 ale ani jedna se mi nezobrazila.( a to i když jsem pro jistotu všechny předchozí smazala.Co s tím?