Korouhev je živa duchem.Potřebuje své obřady.Žehnání,a přísahy či sliby pod ní činěné.Nošení v průvodu vítězů i čestný odchod poražených z bojiště.Je klenbovým svorníkem pro bojovníky stejně naladěné a to znásobuje jejich síly.
Kolikrát jen ročně opravuji poškozený erb na štítu....
zahlazuji stopy nepřátelských zbraní ....i vlastní krve....
Symboly
-
- Bydliště: Rumburk [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Symboly
Gott mit uns!
- Ronšperk
- Bydliště: Dvorec [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Já jsem si ten rod ani nevybral. Byl mi přidělen. Když jeětě fungoval Plzeňský Landrfríd, tak mi jej přidělil Korbel co král Jan z Lucemburku. Námitky jsem sice mít mohl ale to je tak všechno. Já jsem původně chtěl samozřejmě keltského rudého draka na černém poli.Jiří z Holohlav píše:Ronšperk - to máš fakt blbý,takoví Berani předkové a ty sis toho svého vybral čistě a naprostou náhodou
Symbol funguje nejvíce je li dvoubarevný. Nejlépe černo, či červeno- bílý. Cokoliv má více barev je už na dálku příliš složité i k zapamatování. Tady vidím nádhernou korouhev našeho stříbrného lva na rudém poli. To je natolik symbolické a hlavně viditelné, že není třeba žádných doplňků.
Honor Supra Witam!
Mé barvy jsou bílá a zelená - ačkoliv kdysi jsem chtěl kombinaci černé a červené nebo žluté (heavy metal, víte:)). A překvapilo mě, že mé barvy jsou zcela nezaměnitelné, nikdo je nenosí:)
Kdo nemá meč, ať prodá plášť a koupí si ho.
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
- Pohrobek
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
JJ skoro nikdo, az na meKain píše:Mé barvy jsou bílá a zelená - ačkoliv kdysi jsem chtěl kombinaci černé a červené nebo žluté (heavy metal, víte:)). A překvapilo mě, že mé barvy jsou zcela nezaměnitelné, nikdo je nenosí:)
Michal ze Záběhlic, panoš Pána z Lomnice
HONESTUS RUMOR ALTERUM EST PATRIMONIUM
HONESTUS RUMOR ALTERUM EST PATRIMONIUM