pokec
- Paní Markéta
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: pokec
Protože manžela by to asi nelákalo a na loď plnou námořníků bych jet sama asi nemohlaMaršálek píše:zní to lákavě mimochodem, proč je to podmíněno "svobodou"?
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
se obávám že v případě Hrabjete je to úplně jedno - toho totiž rozpálí jedině když se na někoho koukáPaní Markéta píše:Protože manžela by to asi nelákalo a na loď plnou námořníků bych jet sama asi nemohla
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
-
- Bydliště: Rumburk [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
...hm,to vypadá ,že máme proti námořníkům pověst pěkných mejdel ...no,to budeme muset napravit
Gott mit uns!
- Paní Markéta
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
z tábora se dá utéct, z lodi neJiří z Holohlav píše:...hm,to vypadá ,že máme proti námořníkům pověst pěkných mejdel ...no,to budeme muset napravit
- Thracus
- Registrován: pát bře 26, 2010 10:02 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Víte že před 780 lety (přesně, plus mínus 10.000 let, jak praví klasik) umřel Přemysl Otakar I.?
Statečnost přikazuje nikdy nerušit dané slovo. Zato moudrost přikazuje nikdy to slovo nedávat.
-
- Bydliště: Rumburk [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Když Angličani založili Izrael a Pákistán ,tak to bylo mistrovské využití místních drobných potíží a založení trvalého sváru ....ale díky jejich šikovné diplomasii jim to umožnilo zachovat si významný vliv v oblastech.
...ne každý ,kdo tě posere je tvůj nepřítel a ne každý,kdo tě z toho vytáhne je tvůj přítel .
...ne každý ,kdo tě posere je tvůj nepřítel a ne každý,kdo tě z toho vytáhne je tvůj přítel .
Gott mit uns!
-
Přečetl jsem a nelíbí -takové politické žvanění.Spousta oborů přišla o peníze už dřív ,nebo se k nim nikdy ani nedostali /zemědělci/. Od té doby,co už není měna podložena zlatem ,od časů iluzí slíbených zisků a vydaných akcií už žijem jen ve virtuální realitě ,čím dál virtuálnější.Iluze trvalého růstu,iluze našetřených důchodů,iluze,že za to všechno snad někdo skutečně zodpovídá nebo to dokonce řídí ...
Gott mit uns!
téma je samozřejmě k diskuzi
nicméně pokud jde o podložení měny zlatem, to už dávno není výhodné - kdo by si tak svou měnu kryl, dal by se všanc okolním nákupčím - to je jedna z lekcí historie finančnictví
nicméně pokud jde o podložení měny zlatem, to už dávno není výhodné - kdo by si tak svou měnu kryl, dal by se všanc okolním nákupčím - to je jedna z lekcí historie finančnictví
ACTA, NON VERBA
-
- Pohrobek
Přeji všem lidem dobré vůle, krásné a klidné Vánoce plné pohody.
- Přílohy
-
- PF 2011.jpg (67.24 KiB) Zobrazeno 10818 x
Michal ze Záběhlic, panoš Pána z Lomnice
HONESTUS RUMOR ALTERUM EST PATRIMONIUM
HONESTUS RUMOR ALTERUM EST PATRIMONIUM
- Ziemomysl
- Kontaktovat uživatele:
Můj pán Kunassek z Vrbí se svou chotí Vám všem přejou krásné a klidné rodinné vánoce, a celý další rok
Já se k jejich přání taktéž přidávám
Já se k jejich přání taktéž přidávám
Tak napsal Jarwiks alias Ziemomysl;-)
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
K vánocům jsem si koupila knihu z ciklu Život ve staletích 13.století lexikon historie ,od Vlastimila Vondrušky.Zatím vyšlo 12.století a 13.
Celkem doporučuji je to takový výcuc z českých zemí.Např klima,vývoj hradů ,tvrzí a měst.Věci ze všedního života poddaných i šlechty.Jak říkám takový minipřehled
Celkem doporučuji je to takový výcuc z českých zemí.Např klima,vývoj hradů ,tvrzí a měst.Věci ze všedního života poddaných i šlechty.Jak říkám takový minipřehled
-
Dostal jsem ji,je pěkná ...a velice mě zaujala pasáž o konkubinátu .....docela zajímavá věc ,mohlo by to prostorově rozvinout strukturu dvora.
Gott mit uns!