pokec
- Jitka z Dobeve
- Bydliště: Strakonice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: pokec
Celému dvoru naší královny přeje vše nejlepší do nového roku 2011 Jitka z Řepice
Kdo nemá meč, ať prodá plášť a koupí si ho.
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
- Thracus
- Registrován: pát bře 26, 2010 10:02 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Já si tuhle knihu dal už před nějakou dobou a jsem vyloženě zklamán. Je taam sice pěkný začátek, ale jakmile se pustil do zbraní, zborjí odívání a tak tak jsem to zase zavřel a odložil k jeho detektivkám z doby Přemysla Otakara II.Magdaléna píše:K vánocům jsem si koupila knihu z ciklu Život ve staletích 13.století lexikon historie ,od Vlastimila Vondrušky.Zatím vyšlo 12.století a 13.
Celkem doporučuji je to takový výcuc z českých zemí.Např klima,vývoj hradů ,tvrzí a měst.Věci ze všedního života poddaných i šlechty.Jak říkám takový minipřehled
Statečnost přikazuje nikdy nerušit dané slovo. Zato moudrost přikazuje nikdy to slovo nedávat.
-
- Registrován: stř bře 24, 2010 10:30 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Já ty jeho detektivky také odložil, protože mi to přišlo jako vykradený soudce Ti...
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ano jsou tam nějaké nepřesnosti.Na druhou stranu ohledně zbraní,zbrojí a odívání máme jiné podklady.Pojmout takový rozsah témat není asi jednoduché.Thracus píše:Já si tuhle knihu dal už před nějakou dobou a jsem vyloženě zklamán. Je taam sice pěkný začátek, ale jakmile se pustil do zbraní, zborjí odívání a tak tak jsem to zase zavřel a odložil k jeho detektivkám z doby Přemysla Otakara II.
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Také přeji všem do nového roku vše nejlepší
- richardrg
- Kontaktovat uživatele:
Já bych tu knížku tolik neodsuzoval, samozřejmě souhlasím že jsou v ní chyby.
Ale na druhou starnu, docela dobře se prodává, a doufám, že se najde pár lidí, které toto období zaujme a ti se k nám přidají.
Na rozebírání omylů a nepřesností budou mít čas potom.
Ale na druhou starnu, docela dobře se prodává, a doufám, že se najde pár lidí, které toto období zaujme a ti se k nám přidají.
" Co je na světě nejjednodušší ?"
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
Kdo mně pozve na dobrou medovinu, tomu budu vyprávět, jak jsme se s Kainem potkali v noci u jedné kůlny, on byl rozespalý, já krapet zaskočený...Kain píše:
ACTA, NON VERBA
-
- Bydliště: Rumburk [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jeho detektivky mi jsou ukradený a tady jsem nic ,co by mě praštilo do oka nenašel.Přijde mi to jako pozoruhodný náhled z rychlíku do celé doby.O zbraních je celá jedna strana .....
Tedy,co konkrétně je hrubě špatně ?
Tedy,co konkrétně je hrubě špatně ?
Gott mit uns!
- Thracus
- Registrován: pát bře 26, 2010 10:02 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Medovinu zařídíme, jen se připomeňMaršálek píše:Kdo mně pozve na dobrou medovinu, tomu budu vyprávět, jak jsme se s Kainem potkali v noci u jedné kůlny, on byl rozespalý, já krapet zaskočený...
Statečnost přikazuje nikdy nerušit dané slovo. Zato moudrost přikazuje nikdy to slovo nedávat.
- Thracus
a to all:mně na tý knížce hlavně ohromně vadí fotografie, 3Brothers je filmová agentura adělat s ní dokumentární fotky mi přijde asi jako brát lekce šermu u pana Posadowa a u Ivana nechat vyšívat věci. Ano oba to zvládnou a určitě to neodfláknou, ale nejlepší kombinace je trochu jinárichardrg píše:Já bych tu knížku tolik neodsuzoval, samozřejmě souhlasím že jsou v ní chyby.
děsivá představa a to v obou verzíchThracus píše: ... mi přijde asi jako brát lekce šermu u pana Posadowa a u Ivana nechat vyšívat věci. Ano oba to zvládnou a určitě to neodfláknou, ale nejlepší kombinace je trochu jiná
ACTA, NON VERBA
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
No tahle představa je přece jen o něco horší. Maršálek přece něco ušil a vyšil, já jsem nikdy neušermoval zhola nic !!! Každopádně přirovnání hezké...Maršálek píše: brát lekce šermu u pana Posadowa...
- Thracus
Ahoj teď z úplně jiného soudku. Zbláznila se mi paní jednatelka a v sobotu mi pozvala do Prahy štáb Slovenský televize na předtáčky s dětma z našeho nadačního fondu. Potřeboval bych 3-4 dobrovolníky na krocení divé zvěře (čti dětí ne televizáků). kdyby měl někdo chu´t strávit krásnou sobotu se mnou a v práci a´t dá vědět. Odměna bude sladká.
Tak zrovna poslouchám předpověď počasí na tento víkend, kdy s Posadowským pořádáme pro své domy malý lov. Proč jsem si šil celý týden po večer zimní surcott, když má být teplo?
ACTA, NON VERBA