Ani za úplatu? Mám kupříkladu nepromokavý dvoumístný plášťPaní Markéta píše:Kotník se nenabízí pouze ukazujeCzernozub píše:já sice myslel Maršálkův spisek, ale beru i kotník, i rukavici )
Markéta z domu pana Bavora III. ze Strakonic
-
- Registrován: ned srp 15, 2010 6:00 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Markéta z domu pana Bavora III. ze Strakonic
-"Jde na nás křížová výprava."
-"Normálka."
-"Prý celá Evropa."
-"Necelá."
-"80 000 mužů říkají."
-"Ne, jen 30 000."
A. Sapkowski: Boží bojovníci
-"Normálka."
-"Prý celá Evropa."
-"Necelá."
-"80 000 mužů říkají."
-"Ne, jen 30 000."
- Paní Markéta
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zkus to předložit mému manželovi, třeba se mu cena bude zdát dostatečnáCzernozub píše:Ani za úplatu? Mám kupříkladu nepromokavý dvoumístný plášťPaní Markéta píše:Kotník se nenabízí pouze ukazujeCzernozub píše:já sice myslel Maršálkův spisek, ale beru i kotník, i rukavici )
ale opatrně, je velký, silný a žárlivý
-
- Registrován: ned srp 15, 2010 6:00 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
I s takovými už jsem měl tu čest nejvíc ale zatím došlo na nože...
-"Jde na nás křížová výprava."
-"Normálka."
-"Prý celá Evropa."
-"Necelá."
-"80 000 mužů říkají."
-"Ne, jen 30 000."
-"Normálka."
-"Prý celá Evropa."
-"Necelá."
-"80 000 mužů říkají."
-"Ne, jen 30 000."
Na to pak bývá zase lékem pohoupání na provaze - pro ostatní přihlížející náramná zábava a samozřejmě demonstrace výkonu práva Základem není se o krásku poprat s jejím manželem, ale naopak ji přesvědčit, že má takovému nečekanému setkání zabránit. Všechny ostatní varianty pak bývají špatně… a že by si zrovna pan Bavor dal beztrestně obtěžovat člena své družiny cizím drnem, to si opravdu nemyslím.Czernozub píše:I s takovými už jsem měl tu čest nejvíc ale zatím došlo na nože...
ACTA, NON VERBA
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Všechno je to mooooc hezké a je vidět že sis s tím dala velkou práci!
Pane Bavore kde se shání takové úžasné členky družiny? Já chci taky, fnuk
Pane Bavore kde se shání takové úžasné členky družiny? Já chci taky, fnuk
Markéta z Rosic paní na Doubravici
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
- Paní Markéta
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Paní Markéta
Mám krásný kus přehozu z křečků. Jak z podšívek z Manessu. Může si to moje postava dovolit?
Křečci mi nepřijdou moc nobl
Křečci mi nepřijdou moc nobl
Křeček je zvíře žijící u nás (od Francie po Jenisej), nebyl to tedy dovoz, takže nejspíš ani nic vzácného. Navíc jsi to koupila z druhé ruky, kožíšek je postarší, ale tobě ještě poslouží.
To je můj názor, ale počkej si ještě na názory fundovaných.
To je můj názor, ale počkej si ještě na názory fundovaných.
-
- Bydliště: Rumburk [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Křeček nebo myš
Hlavně nesundavej kapucu
Hlavně nesundavej kapucu
Gott mit uns!
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
a hlavně nelíbat...
ale to už je zase jiná pohádka...
ale to už je zase jiná pohádka...
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
- Paní Markéta
Do chladných dní jsem si ušila kápi...
Je chybou, že má knoflíky jen částečně? (Špatně jsem ji střihla...)
Není moc velká?
Je chybou, že má knoflíky jen částečně? (Špatně jsem ji střihla...)
Není moc velká?
- Přílohy
-
- 16128917_10155298537719381_1579699473_n.jpg (148.29 KiB) Zobrazeno 12034 x
Naposledy upravil(a) Paní Markéta dne úte led 17, 2017 1:04 am, celkem upraveno 1 x.
- richardrg
- Kontaktovat uživatele:
Moc velká určitě není, takto správně chrání ramena. Tak malé kukly, že už nejsou ani funkční myslím odsuzoval později Hus.
A těch knoflíků bych se nebál.
A těch knoflíků bych se nebál.
" Co je na světě nejjednodušší ?"
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
- Klára ze Sádku
- Registrován: pon kvě 10, 2010 10:04 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
richardrg píše:Moc velká určitě není, takto správně chrání ramena. Tak malé kukly, že už nejsou ani funkční myslím odsuzoval později Hus.
Boříš mi bábovky Já naopak měla za to, že začátkem čtrnáctého století jsou spíš kratší a dosahují sotva k ramenům. (o praktičnosti se ale přít netřeba)
On est snobs et c'est bon.
- richardrg
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se pro jistotu podíval, tady je kukul několik, žádná sice až k ramenu,ale jsou schozené kolem krku a nějak malé mi nepřipadají. Maciejowského (Morganova) Bible
https://picasaweb.google.com/richardros ... lO_776yOKw#
https://picasaweb.google.com/richardros ... lO_776yOKw#
" Co je na světě nejjednodušší ?"
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
- Paní Markéta
Hm, Richarde, mám dojem, že ten obrázek zrovna není moc důkaz.. mají tam ty části od krku doolů menší než kapuci... v Manessu jsou taky jen sotva k ramenům :/
Mně se nezdála tak velká, až na té fotce...
minimálně dolů zasahuje moc...asi i do stran, kruci...
Mně se nezdála tak velká, až na té fotce...
minimálně dolů zasahuje moc...asi i do stran, kruci...