vtípky
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: vtípky
hele ale podle posledních zpráv teta fušuje do napoleoniky - tak jí třeba konečně vyvláčej za koněm.....
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
- Michal z Havraně
- Registrován: pon kvě 10, 2010 11:19 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Asi ne. Co by na to pak řekli ochránci zvířat?
Když chceme, jde cokoliv... ...zvláště je-li učiněna malá poznámka v závěti ve prospěch služebníků Kristových.
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
myslíš jako že by mohli dostat pokutu za zabití jediného a jedinečného exempláře zvířete čeledi TETA, rod KATEŘINA?
- Jan z Dobrušky
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno mi poslal otec mailem skvělý vtip. Nedalo mi to, abych se s Vámi o něj nepodělil.
Tady je:
Šel jsem s mým 70-letým otcem do nákupního střediska koupit mu nové
boty.
Z běhání po obchodě jsme vyhladověli, tak jsme se rozhodli někam jít najíst.
V lokále jsem zpozoroval, že otec civí na vedle sedící dívku.
Měla vysoko natupírovanýho kohouta, nabarveného do zelena,
oranžova, červena a modra.
Otec od ní nemohl odtrhnout oči. Dívka zpozorovala, že kdykoliv
k němu obrátila oči, tak na ni civí. Když uz toho měla dost tak se ho
sarkasticky zeptala: "Co máš za problém dědo, tys v životě neudělal nic
divokýho!?"
Protože otce znám, tak jsem raději rychle polkl to, co jsem měl
v puse aby mě při jeho odpovědi nezaskočilo.
Otec s důstojným klidem a bez mrknutí oka povídá: "Jedenkrát
jsem si vzal drogu a přefiknul jsem páva. Teď se ptám, jestli ty nejseš
ten výsledek"?
Tady je:
Šel jsem s mým 70-letým otcem do nákupního střediska koupit mu nové
boty.
Z běhání po obchodě jsme vyhladověli, tak jsme se rozhodli někam jít najíst.
V lokále jsem zpozoroval, že otec civí na vedle sedící dívku.
Měla vysoko natupírovanýho kohouta, nabarveného do zelena,
oranžova, červena a modra.
Otec od ní nemohl odtrhnout oči. Dívka zpozorovala, že kdykoliv
k němu obrátila oči, tak na ni civí. Když uz toho měla dost tak se ho
sarkasticky zeptala: "Co máš za problém dědo, tys v životě neudělal nic
divokýho!?"
Protože otce znám, tak jsem raději rychle polkl to, co jsem měl
v puse aby mě při jeho odpovědi nezaskočilo.
Otec s důstojným klidem a bez mrknutí oka povídá: "Jedenkrát
jsem si vzal drogu a přefiknul jsem páva. Teď se ptám, jestli ty nejseš
ten výsledek"?
- Ronšperk
- Bydliště: Dvorec [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
.
K té rekonstrukci bitvy, měli mezi policii ještě postavit dva muže v kombinézách a přilbách, piloty policejní helikoptéry. Kteří na otázku co tam dělají mají hned vysvětlení. Helikoptéra při demonstraci hned u jaderné elektrárny nejde dost efektivně využít. Tak se oba piloti přidali k pěším aby je svou přítomností podpořili v boji. Přilby na hlavách si samozřejmě nechali, protože to byl jejich znak jejich postavení. Proč by je jinak nosili v helikoptéře stovky metrů nad demonstranty, kde nehrozí zásah kamenem. Všichni okolo pak tuto vyšší kastu zdraví vztyčeným palcem, jako výrazem úcty.
K té rekonstrukci bitvy, měli mezi policii ještě postavit dva muže v kombinézách a přilbách, piloty policejní helikoptéry. Kteří na otázku co tam dělají mají hned vysvětlení. Helikoptéra při demonstraci hned u jaderné elektrárny nejde dost efektivně využít. Tak se oba piloti přidali k pěším aby je svou přítomností podpořili v boji. Přilby na hlavách si samozřejmě nechali, protože to byl jejich znak jejich postavení. Proč by je jinak nosili v helikoptéře stovky metrů nad demonstranty, kde nehrozí zásah kamenem. Všichni okolo pak tuto vyšší kastu zdraví vztyčeným palcem, jako výrazem úcty.
Honor Supra Witam!
- Spakona
Ronšperku jsi zlý
- Spakona
tata, on je pruvodci se me ptal, jestli ho zavezu do prace
oni totiz stavkujou na pracovisti
ale on se tam nema jak dostat
oni totiz stavkujou na pracovisti
ale on se tam nema jak dostat
-
- Registrován: pát črc 31, 2009 8:19 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zkopírováno od kamaráda:
V lese se koná schůzka zvířátek a medvěd sčítá ztráty za uplynulý rok: ,,Minulý rok bylo přejeto 170 ježků, 145 žab, 93 zajíců, dále 78 koček, ……poprosil bych myši v zadních řadách aby přestaly dělat mexickou vlnu....."
V lese se koná schůzka zvířátek a medvěd sčítá ztráty za uplynulý rok: ,,Minulý rok bylo přejeto 170 ježků, 145 žab, 93 zajíců, dále 78 koček, ……poprosil bych myši v zadních řadách aby přestaly dělat mexickou vlnu....."
dotaz od návštěvníka našich webovek:
Dobrý den. zajímalo by mě jak se mohu stát členem cechu maltézkých rytířů.
Dobrý den. zajímalo by mě jak se mohu stát členem cechu maltézkých rytířů.
ACTA, NON VERBA
-
- Registrován: pon zář 13, 2010 9:49 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Doporucoval bych nasleudujici postup:
Svelci se do naha, pomazat se maltou, vzit si na hlavu hrnec /ale jen SMALTOVANÝ/ a desetráks e proběhnout okolo kostela Panny Marie pod řetězem na konci mosta na Malé Straně. A když ani to nezabere, tak skočit u velkopřevorského mlýna do Čertovky a plout Vltavou do Labe a do moře a pak na Maltu....
Svelci se do naha, pomazat se maltou, vzit si na hlavu hrnec /ale jen SMALTOVANÝ/ a desetráks e proběhnout okolo kostela Panny Marie pod řetězem na konci mosta na Malé Straně. A když ani to nezabere, tak skočit u velkopřevorského mlýna do Čertovky a plout Vltavou do Labe a do moře a pak na Maltu....
-
- Registrován: pon zář 13, 2010 9:49 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A ted vazne, uz s tesim, az tohle budu ucit:
http://dialog.ihned.cz/komentare/c1-521 ... m-s-laskou
http://dialog.ihned.cz/komentare/c1-521 ... m-s-laskou
- Spakona
Čínské moudro pro dnešek - Pes, který štěká, je nedovařený!
ACTA, NON VERBA
- Thracus
- Registrován: pát bře 26, 2010 10:02 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Věděl jsem, že Pacholík a Wothan nedělají římany dobře. Ale že je dělají až takhle špatně. Doporučuji podrobně prostudovat tyto stránky http://www.castraromana.cz/Index.html. Prý v tom má prsty i Ona.
Statečnost přikazuje nikdy nerušit dané slovo. Zato moudrost přikazuje nikdy to slovo nedávat.