Inspirace k vybavení
- Ronšperk
- Bydliště: Dvorec [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Inspirace k vybavení
Ahoj všichni.
O víkendu jsem dodělal další kousek do svého mobiliáře. Inspiroval jsem se dochovanou truhlou z Hindringhamského kostela v Anglii. Datována je na 12. století, ale používána byla až do doby nedávné. Samozřejmě ještě chybí kování, ale to je záležitost, kterou již přenechám někomu schopnějšímu. Rozměry truhly jsou upraveny dle velikosti mého kufru
O víkendu jsem dodělal další kousek do svého mobiliáře. Inspiroval jsem se dochovanou truhlou z Hindringhamského kostela v Anglii. Datována je na 12. století, ale používána byla až do doby nedávné. Samozřejmě ještě chybí kování, ale to je záležitost, kterou již přenechám někomu schopnějšímu. Rozměry truhly jsou upraveny dle velikosti mého kufru
Honor Supra Witam!
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
krátce zato výstižně: FUJ
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
- Klára ze Sádku
- Registrován: pon kvě 10, 2010 10:04 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Už mě zase bolí hlava
Markéta z Rosic paní na Doubravici
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
- Pohrobek
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
že si ale troufá to sem vůbec dávat
roinšperku, co ti na to máme říci, mě osobně po shlédnutí tak nějak došla slova
roinšperku, co ti na to máme říci, mě osobně po shlédnutí tak nějak došla slova
Michal ze Záběhlic, panoš Pána z Lomnice
HONESTUS RUMOR ALTERUM EST PATRIMONIUM
- Jitka z Dobeve
- Bydliště: Strakonice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ach jo
-
- Registrován: úte srp 24, 2010 11:46 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pěkná práce, to víko je lepené do oblouku nebo vyhoblované?
- Ronšperk
- Bydliště: Dvorec [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Děkuji jsem rád že se práce "nelíbí"
Oblan: Je to slepené a načepované z prken a následně vyhoblované a vybroušené.
Oblan: Je to slepené a načepované z prken a následně vyhoblované a vybroušené.
Honor Supra Witam!
- Jitka z Dobeve
- Bydliště: Strakonice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Oblane, ani na to nemysli!
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
No fuj ,vy mě ale rozčilujete,ještě že se ty moje stále vyrábějí.A na štěstí budou tři.Tak
- Pohrobek
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
fňuk....
Michal ze Záběhlic, panoš Pána z Lomnice
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Tak jednou taky něco od nás Je to teda jen obyčejná truhlička na šicí potřeby, ale mám z ní velkou radost
Markéta z Rosic paní na Doubravici
- Dášenka
- Registrován: sob srp 02, 2008 1:13 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Také mám novou truhličku na nezbytnosti
Markéta z Rožmberka, sezením na Horažďovicích
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Holky tedy styďte se.
Obě
Obě
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína