Máš to pěkné

Zvlášť ta hrana, okraj, který kryje náramenici... No podle mě to teda není kapuca integrovaná ke gardecorpsu. Ale to je věc pohledu našeho a taky věc pohledu toho iluminátora, není to moc přesvědčivě nakreslené. Maciewkou bych neargumentoval, ta je o 50 let starší než my potřebujeme.Maršálek píše: zobrazuje integrovanou kapuci gardekorpsu
Ty máš teta co říkatSpakona píše:a máš jí pěkně hnusnou, a JÁ bych si jí na sebe NIKDY nevzala.
tak
Taky si myslím... navíc, dámy v kapucích tam jinak než v plášti nebo gardekorpsu nejsou...Posadowski píše:Zvlášť ta hrana, okraj, který kryje náramenici... No podle mě to teda není kapuca integrovaná ke gardecorpsu.
no... pod prsa jePosadowski píše: Nicméně pokud si nevezmeš kápi, která má ten okraj velký až pod prsa a stříhaný na nějaké střapaté cípky, což je skutečně známka až půlky století, tak s tím bez problémů obstojíš.
Ba právě, my si s dvěma až třemi páry opravdu hezkých kousků vystačíme, ale potřebujeme, abychom měli své pohodlí a nemusely vstávat od stolu více než je nutnéPaní Markéta píše:
a při obsluhování se prošoupe víc podrážek než při sezení u stolu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti