vtípky
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: vtípky
První den bůh stvořil muže a praví, hmm, to není ono.
Druhý den stvořil ženu a říká, to taky není ono.
Další den bůh stvořil mě a povídá, no do prdele to je zase den...
Druhý den stvořil ženu a říká, to taky není ono.
Další den bůh stvořil mě a povídá, no do prdele to je zase den...
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
-
- Registrován: stř bře 24, 2010 10:30 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
I vylezl praotec Morava na kopec a pravil: "Brr, no mohlo to bejt i horší." A od těch dob ono město Brno se nazývá
- Pohrobek
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
zaujala mě pasáž jedné knihy....... a myslím že to sem skvěle pasuje....
Nebojujete pro to, aby jste zabili, ale aby jste zvítězili. V tom je podstatný rozdíl. Je nesmysl zabít svého protivníka. Když to uděláte, nebude vědět, že prohrál, a k tomu, aby se člověk cítil opravdu jako vítěz, potřebuje protivníka, který je poražený a ví to. Nad mrtvolou si moc velký triumf neužijete; zato poražený protivník, který zůtane zdeptán celý zbytek svého smutného a beznadějného života - to je něco, co je třeba si chránit.
Terry Pratchett
(Čarodějky na cestách)
Pamatujte na to v turnajovém zápolení a neubližte si
Nebojujete pro to, aby jste zabili, ale aby jste zvítězili. V tom je podstatný rozdíl. Je nesmysl zabít svého protivníka. Když to uděláte, nebude vědět, že prohrál, a k tomu, aby se člověk cítil opravdu jako vítěz, potřebuje protivníka, který je poražený a ví to. Nad mrtvolou si moc velký triumf neužijete; zato poražený protivník, který zůtane zdeptán celý zbytek svého smutného a beznadějného života - to je něco, co je třeba si chránit.
Terry Pratchett
(Čarodějky na cestách)
Pamatujte na to v turnajovém zápolení a neubližte si
Michal ze Záběhlic, panoš Pána z Lomnice
HONESTUS RUMOR ALTERUM EST PATRIMONIUM
hm a přátelské klání s doživotně zdeptaným protivníkem je to, o co nám všem v této kratochvíli jde
ACTA, NON VERBA
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
V dnešním převráceném světě to nemají lehké ani policajti. Musí procházet různými školeními.
Na jednom takovém školení poučuje velitel nováčky:
"A zapamatujte si, vraždy a loupeže neorganizujeme, ale vyšetřujeme!"
Na jednom takovém školení poučuje velitel nováčky:
"A zapamatujte si, vraždy a loupeže neorganizujeme, ale vyšetřujeme!"
Ono to vychází i z častých dotazu veřejnosti, např. "...děláte kromě krádeží a domácího násilí i napadení, nebo to už dělá jenom státní policie?"
(my jsme samozřejmě ti slušní, všechno to zlé z dotazů dělá ta druhá policie )
Nebo jiný dotaz, tentokrát nejmenovaného radního, člena expertní komise pro prevenci kriminality: "...a vy jste normální policie, nebo ta druhá?" (já jsem třeba ta druhá - tedy nenormální )
(my jsme samozřejmě ti slušní, všechno to zlé z dotazů dělá ta druhá policie )
Nebo jiný dotaz, tentokrát nejmenovaného radního, člena expertní komise pro prevenci kriminality: "...a vy jste normální policie, nebo ta druhá?" (já jsem třeba ta druhá - tedy nenormální )
ACTA, NON VERBA
- Spakona
-
- Registrován: úte srp 30, 2011 12:41 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Přílohy
-
- 1.jpg (151.19 KiB) Zobrazeno 10016 x
-
- Registrován: stř bře 24, 2010 10:30 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ilustrace románu Marka Twaina: Yankee z Connecticutu na dvoře krále Artuše?
- Eifel, Albert
- Kontaktovat uživatele:
Mám nabídku skvělého rumu, pokud by měl někdo zájem na turnaji, cena je 100 kč za litr a bereme ho přímo od výrobce z Havířova....
- Spakona
:::... Víte jak se chlastá poslední dobou na Moravě?
Od nevidím, do nevidím ...:::
Od nevidím, do nevidím ...:::
-
Charitativní koncert pro postižené metylem pořádají Bílá-Hůlka
- Přibík
- Registrován: úte zář 15, 2009 10:12 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Přílohy
-
- drak.jpg (62.41 KiB) Zobrazeno 9916 x
Přibyslav II. z Pořešína purkrabí hradu Krumlov a bratr Vernera I. z Pořešína r. 1320
Manžel Zdislavy z Rožmberka
www.poresin.info
Manžel Zdislavy z Rožmberka
www.poresin.info
- Pohrobek
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
trochu drsného humoru
- Přílohy
-
- 6ea87a43.png (180.17 KiB) Zobrazeno 9871 x
Michal ze Záběhlic, panoš Pána z Lomnice
jen kdyby někdo nevěděl jak se dělaj meče https://www.youtube.com/watch?v=ru-0GwY ... r_embedded
Glücklich ist der Mann, der Glück für sein Glück nicht danken.