Turnaj 2012
- Pohrobek
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Turnaj 2012
Richarde, tvojí pohádku jsem pustil v práci a všichni se váleli smíchy pod stolem..... Nemělo to chybu. těším se jakou pohádku vybereš na přesrok Takový Budulínek a liščí ocásek je výzva
Michal ze Záběhlic, panoš Pána z Lomnice
HONESTUS RUMOR ALTERUM EST PATRIMONIUM
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
Neslibuj a uploaduj, už se těch fotek nikdo nemůže dočkat, tolik lidí fotilo a...
- Michal z Havraně
- Registrován: pon kvě 10, 2010 11:19 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Když chceme, jde cokoliv... ...zvláště je-li učiněna malá poznámka v závěti ve prospěch služebníků Kristových.
-
- Registrován: pát srp 12, 2011 9:01 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ja som asi niekde v polovici triedenia,takze este dalsich 500 fotik prebrat a bude upload
-
- Registrován: ned srp 07, 2011 9:35 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
I já všem děkuji za krásnou akci, zvláště všem dámám, které mi dělaly na tribuně milou společnost.
Tady jsou fotky naší dužinice Peťky
http://onegin.rajce.idnes.cz/Turnaj_Hra ... vora_2012/
Fotky mého drahého chotě sem přidám, jakmile je protřídí
Tady jsou fotky naší dužinice Peťky
http://onegin.rajce.idnes.cz/Turnaj_Hra ... vora_2012/
Fotky mého drahého chotě sem přidám, jakmile je protřídí
- Jitka z Dobeve
- Bydliště: Strakonice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Michal z Havraně píše:http://spzn.rajce.idnes.cz/Turnaj_Hrade ... ._14._stol./
Michale, Aničko, moc krásné fotky!
Nebylo to úplně zlé a snad ten turnaj časem k něčemu bude…
Na vysvětlenou, proč jsem letos oslyšel výzvy mnohých pánů a přes svou připravenost ponechal zbroj ve stanu. Byl jsem panovnicemi tribun požádán o soudcování v chocholech a mlatech, abych jako jeden z nemnoha pánů, honosící se titulem prvního rytíře, svou autoritou dohlédl na dodržování pravidel a předešel loňským hádkám i kompetenčním sporům. Takovou žádost může těžko oslyšet jakýkoli pán, aniž by ztratil respekt, natož pak já.
Tato žádost panovnic se ukázala být prozřetelnou, protože někteří pánové skutečně zapomněli, že turnaj je přátelským měřením sil. Věřím, že se mi s pomocí respektovaných turnajníků v pozici heroldů podařilo obě klání ukočírovat a tímto jim děkuji. Jejich službu si velmi považuji já i dámy. Jsem velmi rád, že jsme se letos obešli bez vážných zranění. Čest a poděkování vám všem bez výjimky.
Děkuji též dámám za projevy přísně, kterými mne odškodnily za mou službu, pro kterou jsem nemohl nastoupit. Budu věřit, že napříště již nebude mé služby zapotřebí a já nastoupím do kolbiště v barvách své paní.
Na vysvětlenou, proč jsem letos oslyšel výzvy mnohých pánů a přes svou připravenost ponechal zbroj ve stanu. Byl jsem panovnicemi tribun požádán o soudcování v chocholech a mlatech, abych jako jeden z nemnoha pánů, honosící se titulem prvního rytíře, svou autoritou dohlédl na dodržování pravidel a předešel loňským hádkám i kompetenčním sporům. Takovou žádost může těžko oslyšet jakýkoli pán, aniž by ztratil respekt, natož pak já.
Tato žádost panovnic se ukázala být prozřetelnou, protože někteří pánové skutečně zapomněli, že turnaj je přátelským měřením sil. Věřím, že se mi s pomocí respektovaných turnajníků v pozici heroldů podařilo obě klání ukočírovat a tímto jim děkuji. Jejich službu si velmi považuji já i dámy. Jsem velmi rád, že jsme se letos obešli bez vážných zranění. Čest a poděkování vám všem bez výjimky.
Děkuji též dámám za projevy přísně, kterými mne odškodnily za mou službu, pro kterou jsem nemohl nastoupit. Budu věřit, že napříště již nebude mé služby zapotřebí a já nastoupím do kolbiště v barvách své paní.
ACTA, NON VERBA
Přibík píše:Za sebe i své lidi Vám všem děkuji, jak jste přijali Pořešínskou družinu s otevřenou náručí.
Děkuji za to, že jste nám tolerovali naše nedostatky.
Dámám děkuji za projevené sympatie a jejich ocenění mé osoby.
Pánům děkuji za to, že se mnou jednali jako se sobě rovným, zvláště pak i zkušení turnajnící.
Byla to výborná akce, kterou jsem si náležitě užil já i moje družina. Díky všem!
Každý z nás si svou pověst buduje sám a ty sám, tvá krásná paní i celá družina jste se dobře uvedli
ACTA, NON VERBA
- Ratatosk
- Kontaktovat uživatele:
Na přání jsem přednostně začla dávat na net fotky z turnaje Takže 1. už jsou zde: http://www.sarkafoto.info/foto.php?z=g& ... dvora_2012 Budu postupně přidávat další
Magdalena von Kamegg (Kainova tetička:-))) )
Tahle fotka je prostě kouzelná a úplně vystihuje atmosféru turnaje tak, jak jsem ji vnímal já http://www.sarkafoto.info/foto.php?gal= ... 038.jpg&b=
ACTA, NON VERBA
- Pohrobek
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
souhlas.... a co teprva tato, kde malý vypadá jako Mist Yoda http://www.sarkafoto.info/foto.php?gal= ... 026.jpg&b=
Michal ze Záběhlic, panoš Pána z Lomnice
Prosím všechny o nahlášení počtů - po družinách a to včetně nebojujících a dětí.
Letos jsem napočítal 91 stanů a vím o pár dalších, na které nezbyl plac. přístřešků bylo také více, než loni.
Pro představu: stanové městečko 2010 - 60 stanů, v roce 2011 to byxlo již 80 stanů a letos 91.
Letos jsem napočítal 91 stanů a vím o pár dalších, na které nezbyl plac. přístřešků bylo také více, než loni.
Pro představu: stanové městečko 2010 - 60 stanů, v roce 2011 to byxlo již 80 stanů a letos 91.
ACTA, NON VERBA
- Lňéňa
- Registrován: pát úno 11, 2011 3:02 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ano, poprvé jsem viděl, jak pán jehož družina se chystala do šraněk jednoho po druhém oslovil, popřál hodně štěstí a řekl: "Dávej na sebe pozor". Smekám.Maršálek píše:Přibík píše:Za sebe i své lidi Vám všem děkuji, jak jste přijali Pořešínskou družinu s otevřenou náručí.
Děkuji za to, že jste nám tolerovali naše nedostatky.
Dámám děkuji za projevené sympatie a jejich ocenění mé osoby.
Pánům děkuji za to, že se mnou jednali jako se sobě rovným, zvláště pak i zkušení turnajnící.
Byla to výborná akce, kterou jsem si náležitě užil já i moje družina. Díky všem!
Každý z nás si svou pověst buduje sám a ty sám, tvá krásná paní i celá družina jste se dobře uvedli
- richardrg
- Kontaktovat uživatele:
Vrcov 10 bojujících, 10 nebojujících a 7 dětí
" Co je na světě nejjednodušší ?"
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Šešovice-Chudobín celkem 6 - tři bojoví, tři nebojoví, aneb jeden pán, jedna paní, dva zbrojní, a dva sloužící a jeden pes velikosti malého koně
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek