Odkazy na fotografie z akcí
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Odkazy na fotografie z akcí
Hurá hurá a vivat
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Krásné fotky
-
- Registrován: čtv zář 22, 2011 9:59 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Maršálek píše:mělo by být o víkendu
A už tam budem?
-
- Registrován: čtv zář 22, 2011 9:59 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dášenka píše:Ještě 50 metrů
A teď? slí mlaskací zvuk:
- Pohrobek
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zatím bez pozadí.... Jinak doufám , že Maršálek se neurazí, že jsem se ho neoptal a rozhodl se ho iluminovat......přeci jen, v kolbišti by mě to dost bolelo.... V plánu je za turnajníky domalovat tribunu...
- Přílohy
-
- Turnaj.jpg (62.35 KiB) Zobrazeno 11220 x
Michal ze Záběhlic, panoš Pána z Lomnice
HONESTUS RUMOR ALTERUM EST PATRIMONIUM
HONESTUS RUMOR ALTERUM EST PATRIMONIUM
- Komoří
- Bydliště: Hoděšovice 155, Býšť 533 22 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Vypadá to dost dobře. Myslím, že tímhle nemůžeš nikoho urazit.
A kdyby, tak se to bude vyřizovat přeze mne, me?
A kdyby, tak se to bude vyřizovat přeze mne, me?
Vae Victis!
Kreslíř ze soudních síní? Za mě dobré, ani z toho není patrné, že jsem za chvílí dostal klepec
ACTA, NON VERBA
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
Turnaj 2011 video
Vážení přátelé, po různých problémech se podařilo dokončit oficiální video z Turnaje 2011.
Ke shlédnutí tady: http://youtu.be/pE2wmgJDUPw
Vyrobil jsem též obraz DVD disku, který si můžete spolu s jeho potiskem stáhnout a vypálit zde:
http://ulozto.cz/xwae2D7/dvd-turnaj-2011-iso
http://ulozto.cz/xbWZdHh/obal-cd-turnaj-2011-cld
heslem je křestní jméno naší paní královny napsané malými písmeny
Vážení přátelé, po různých problémech se podařilo dokončit oficiální video z Turnaje 2011.
Ke shlédnutí tady: http://youtu.be/pE2wmgJDUPw
Vyrobil jsem též obraz DVD disku, který si můžete spolu s jeho potiskem stáhnout a vypálit zde:
http://ulozto.cz/xwae2D7/dvd-turnaj-2011-iso
http://ulozto.cz/xbWZdHh/obal-cd-turnaj-2011-cld
heslem je křestní jméno naší paní královny napsané malými písmeny
- richardrg
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné, akorát je možná škoda, že je tam dvakrát jeden Vrcovův souboj, třeba by se tam byl vešel někdo jiný.
" Co je na světě nejjednodušší ?"
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
vešel, ale problém byl loni (obzvlášť velký) s kvalitou záběrů - řadu věcí jsme například museli vyhodit, protože se tam v pozadí motal nějaký magor s foťákem. Někdy to zas mělo rozbité pozadí, nevypadalo to dobře, nebo podobně.richardrg píše:Pěkné, akorát je možná škoda, že je tam dvakrát jeden Vrcovův souboj, třeba by se tam byl vešel někdo jiný.
A letos už jsem to viděl taky - třeba z tanců nebude nic, protože jistá dobrá duše si stoupla přímo před kameru s foťákem "jako kráva" a celou dobu si tam vesele fotila - mezi tančícími přímo uprostřed kolbiště...
- richardrg
- Kontaktovat uživatele:
A já měl dojem, že na Turnaji je tohle docela dobře vyřešeno, škoda.
" Co je na světě nejjednodušší ?"
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je o osobní disciplíně každého jedince, snažíme se to hlídat co to jde, ale občas si toho prostě všimneme až na záznamu
Máme sice vymezeno, kam fotografové mohou a kam ne, ale není nijak vzácné, že se lidé v honu za snímkem zapomenou (obvykle když fotí milého, nebo svého pána). Nicméně to nám každoročně reálně vyřazuje cca 3/4 jinak velmi zajímavých záběrů, které mají potřebnou vypovídací hodnotu pro celkový obraz...
ACTA, NON VERBA