![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Nene, opravdu to byla dáma, nebo dívka, navíc Přema je fotografem "oficiálním" a přesně ví kde jsou kamery a kde může a nemůže stát. Navíc u své činnosti s foťákem přemýšlí...Johana ze Zástřizl píše:Jen doufám, že tím jedincem s tlustým sklem u tanců nebyl on
Jo, to by šlo. Pokud to nebude až tak detailní - nic mě u filmu nerozčílí víc, když se tam všecko popisuje jak dvouletému děcku. Člověku leccos dojde i jenom ukázáním, spíš než popiskou.Maršálek píše:např. pohled zbrojnoše: - záběr na seno, křoví a vzdálený stůl s jídlem. Do toho mumlaný komentář: "hlavně aby mě pán nezahlíd, tady jsem snad zašitej, kurňa, to jídlo je moc na ráně, mám to zkusit, nebo ne?".
střih: zbrojnoš obléká pána do zbroje, sem tam si odplivne, když se pán nedívá a mrmlá: "mi to za to teda fakt nestálo, sotva sem si na tu šunku sáh, zahlídnul mě nějakej práskač a hned si mě volal pán, že mě nemůže najít a jestli sem tu práci udělal. Tak sem hrál blbýho a dostal sem po hubě. Hlad mám porád a vypadá to, že navíc dostanu druhou nakládačku v poli, páč se pán rozhodl poměřit síly s Ronšperkovcema. Kurňa to je den, že sem nezůstal zalezlej, nažeru se až za tmy, možná..."
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů