Hana Beatrix de Merpins
- Jitka z Dobeve
- Bydliště: Strakonice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Hana Beatrix de Merpins
K neuvěření...
- Bestian
- Bydliště: ČB [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Spona vypadá parádně!!!
Smalt na nákončí se mi upřímně moc nelíbí jak je průhlednej.
Smalt na nákončí se mi upřímně moc nelíbí jak je průhlednej.
Werner I. z Pořešína,
bratr Pribyslava II. z Pořešína,
věrný přítel, rádce a lovčí Petra I. z Rožmberka.
bratr Pribyslava II. z Pořešína,
věrný přítel, rádce a lovčí Petra I. z Rožmberka.
moje paní musí také z něčeho pít
- Přílohy
-
- DSCF3810.JPG (189.84 KiB) Zobrazeno 11033 x
-
- DSCF3811.JPG (176.77 KiB) Zobrazeno 11033 x
-
- DSCF3797.JPG (175.08 KiB) Zobrazeno 11033 x
-
- DSCF3798.JPG (185.05 KiB) Zobrazeno 11033 x
ACTA, NON VERBA
- Ronšperk
- Bydliště: Dvorec [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ty barvy to jsou ty barvy na sklo co se vypalují v troubě?
Honor Supra Witam!
Ano, copak bych já trouba zvládl jiné?Ronšperk píše:Ty barvy to jsou ty barvy na sklo co se vypalují v troubě?
ACTA, NON VERBA
- Ronšperk
- Bydliště: Dvorec [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Mě jen zarazila jejich průsvitnost. Na těch barvách u originálních kusů je většina barev neprůsvitná, nebo jen špatně.
Dají se třeba vrstvit?
Dají se třeba vrstvit?
Honor Supra Witam!
Vrstvit se dají a i originály jsou jak krycí, tak transparentní. Ono ani není moc jasné, nakolik je stávající barevnost kopaných originálů blízká původní podobě, protože došlo k určité degradaci zlacení, emailu i skla. Těch faktorů je tam více, nejenom samotné vlastnosti emailů (krycí a transparentní).
Krycí jsem třeba používal na Bruncvíkovské karafě. Někdy je zajímavé podklad udělat krycí a na něj nanášet transparentní.
Krycí jsem třeba používal na Bruncvíkovské karafě. Někdy je zajímavé podklad udělat krycí a na něj nanášet transparentní.
ACTA, NON VERBA
V tomhle poradí spíš Klimberk, já jsem jenom experimentující nedočkavý amatér
ACTA, NON VERBA