Re: Maršálek
Pohodovější pohár, kde se stylizuji jako ten, kdo smolí verše (na poháru mé paní jí ty verše čtu)
- Přílohy
-
- DSCF3799.JPG (179.98 KiB) Zobrazeno 12889 x
ACTA, NON VERBA
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Teda ty jsou fakt hnusný
Zkus dát dovnitř papír, nebo hedvábí a nafotit každou malbu zvlášť
Zkus dát dovnitř papír, nebo hedvábí a nafotit každou malbu zvlášť
Hm, to bych asi mohl, i když i to bude pořád zkreslovat. Když ho zase naplním vínem, bývá mi líto ho nevypít a z focení opět nic není
Navrhuji, že je uvidíte naživo na sněmu
Navrhuji, že je uvidíte naživo na sněmu
ACTA, NON VERBA
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
no jo plnit ho vínem, to bych toho taky moc nevyfotila
- Opat
- Kontaktovat uživatele:
Ideální na přípitky po polském způsoběMaršálek píše:Pohodovější pohár, kde se stylizuji jako ten, kdo smolí verše (na poháru mé paní jí ty verše čtu)
That's what I do. I drink and I know things.
Začal jsem s drobnou malbou své bedny na zbroj. Více už do turnaje nestihnu, ale to podstatné tam je
Nahoře jsou na obláčku patroni - můj zesnulý děd (vlevo) a otec (vpravo), dole já s drakem (ano jsem skromný, skoro jako Richard ). Motivy nejsou náhodné, je to otázka daného slibu, který realizuji. Po turnaji také přibudou erby.
Nicméně dcerka už mě zpucovala, že takhle draka zaženu. Docela se mračila, tak nevím, jestli ho mám seknout, nebo jí ho přivést na hraní
Nahoře jsou na obláčku patroni - můj zesnulý děd (vlevo) a otec (vpravo), dole já s drakem (ano jsem skromný, skoro jako Richard ). Motivy nejsou náhodné, je to otázka daného slibu, který realizuji. Po turnaji také přibudou erby.
Nicméně dcerka už mě zpucovala, že takhle draka zaženu. Docela se mračila, tak nevím, jestli ho mám seknout, nebo jí ho přivést na hraní
- Přílohy
-
- truhla na zbroj.jpg (141.26 KiB) Zobrazeno 12349 x
-
- truhla - patroni.png (359.42 KiB) Zobrazeno 12349 x
-
- truhla - Ivain.png (356.38 KiB) Zobrazeno 12349 x
ACTA, NON VERBA
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
hezká truhla - ale kde máš kolečka?
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
na to mám masivnější a s opravdu pevným kováním pro boj zblízka, ale o kolečkách k ní zatím jenom melu hubou
ACTA, NON VERBA
- Magdaléna
fuj to je ale hnus, měl jsi to raději nechat nevymalované.Teď tě budu muset trumfnout...ale jak?
- Jitka z Dobeve
- Bydliště: Strakonice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Krásné. Ať se dílo daří.
Jen pro zajímavost, jak dlouho strávíš nad jednou figurou?
Jen pro zajímavost, jak dlouho strávíš nad jednou figurou?
Maluji po večerech, tak se to špatně počítá Samotná malba - jedna figura cca den, ta jezdecká scéna dole 2 dny. K tomu je ale třeba připočítat čas na grafické návrhy po uzrání nápadu. Není výjimkou, že si udělám 10 skic, ze kterých si pak jednu vyberu k realizaci. Teutonský relikviář jsem takhle dělal cca půl roku.
ACTA, NON VERBA
Pokračování malby na truhle - královniny erby, aby bylo jasné, komu sloužím
vlevo nahoře - království české
vpravo nahoře - království polské
vlevo dole - markrabství moravské
vpravo dole - lev Habsburků (k nimž se i po smrti Rudolfa Richenza hlásila jako ke svým příbuzným)
V tomto pořadí jsou uvedené znaky na majestání pečeti naší královny. Identifikace erbů - Karel Maráz.
vlevo nahoře - království české
vpravo nahoře - království polské
vlevo dole - markrabství moravské
vpravo dole - lev Habsburků (k nimž se i po smrti Rudolfa Richenza hlásila jako ke svým příbuzným)
V tomto pořadí jsou uvedené znaky na majestání pečeti naší královny. Identifikace erbů - Karel Maráz.
- Přílohy
-
- DSCF4329.JPG (89.8 KiB) Zobrazeno 12038 x
ACTA, NON VERBA
Pláštové spony - emailovaný bronz.
Velikost cca 1:1, na plášť budou našívané.
Velikost cca 1:1, na plášť budou našívané.
- Přílohy
-
- DSCF4327.JPG (68.45 KiB) Zobrazeno 12038 x
ACTA, NON VERBA
- Magdaléna
Tady mě někdo chce naštvat ale já taky něco spáchám
- Bestian
- Bydliště: ČB [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
To je bronzovej plech?
Werner I. z Pořešína,
bratr Pribyslava II. z Pořešína,
věrný přítel, rádce a lovčí Petra I. z Rožmberka.
bratr Pribyslava II. z Pořešína,
věrný přítel, rádce a lovčí Petra I. z Rožmberka.