Kain
Re: Kain
Tady je gardekorps i surcotte:
Kdo nemá meč, ať prodá plášť a koupí si ho.
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
jsou to ty vlevo, lepší fotku nemám...
Zajímavější by bylo spíše foto toho stolu...hehehe - Turnaj rulezz!
- Vladan z Řepice
- Bydliště: Strakonice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Gardecorps pěknej
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
richardrg píše:...na toto zapínání není analogie
...jsem pro první polovinu 14. století zatím nenašel analogii...
Trochu méně odvahy ve vašich soudech by možná neuškodilo
- Vladan z Řepice
- Bydliště: Strakonice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pěkný, opravdu pěkný... Ty prsteny fakt dobrý, ještě jeden navíc a už se nevynoříš z vody když spadneš do potoka
kdepak, na malíčku má prsten s mariánskou hvězdou, ten se neutopí, patronka to nedopustí - je to Frauenlob
ACTA, NON VERBA
- Vladan z Řepice
- Ziemomysl
- Kontaktovat uživatele:
Aby je neztrácel jak ten se svastikou
Hele KAINE, co takhle nechceš si tu založit vlákno odladeného FRAUENLOBA jakožto katalog hist. postav pro ukazku nováčků? TO samé by bylo vhodné i pro VLADANA z ŘEPICE, neboť dle mého soudu jste ILUSTRAČNÍ příklady
Hele KAINE, co takhle nechceš si tu založit vlákno odladeného FRAUENLOBA jakožto katalog hist. postav pro ukazku nováčků? TO samé by bylo vhodné i pro VLADANA z ŘEPICE, neboť dle mého soudu jste ILUSTRAČNÍ příklady
Tak napsal Jarwiks alias Ziemomysl;-)
Vladan určitě, ale já...je to moje sekundární období a ještě bych to potřeboval doladit, moc se tomu nevěnuju, od loňské sezony mi z odění přibyl jen plášť, kapuce, surcotte a nějaké šperky
- Vladan z Řepice
Já mám taky co zlepšovat. Jinak před Kainem a všema co dělají víc období najednou klobouk dolů, protože je to na výrobu a peníze hrozně náročný koníček.
-
- Registrován: pon srp 17, 2009 10:38 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Obvykle nosím zelené boty, ale do boje tyhle vysoké (podobné jsem našel i v 15. století, ale na 14. si jistý nejsem...)
No takto vysoké boty nosili zemědelci na pole(k tomuto oděvu jsou ideální http://www.velkomoravane.eu/Fotky/image ... rukavu.JPG , na turnaj rozhodně doporučuji spíš nizké střevíce.
K tomu Gardekorpsu , tak odstraň poslední dva knoflíky a ten svrchník v těch místech sešij a bude v pořádku.Jinak možná ještě jedna drobnost , nepředpokládám , že by se vlna nenechávala nebarvená.Vím , že s tím teď těžko něco spravit.
Do budoucna ti doporučuji nějaké dlouhé slavnostní roucho.