Erbovník 2017
-
- Bydliště: Ješovice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Erbovník 2017
Petr von Tallowitz coby sir Bedever, Artušovská družina
- Přílohy
-
- zbroj.jpg (60.33 KiB) Zobrazeno 7722 x
Věrnost k ženě se nesmí plést s věrností k pánovi. Pána si člověk volí na celý život
- Vertreter
- Registrován: čtv srp 10, 2017 8:28 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dle daného slibu tento turnaj až do posledního zkřížení mečů bojuji beze svého erbu a jména, bez nároku na slávu a vše ve jménu pána, kterému za mnohé vděčím. Ač některým možná můj obličej přijde trochu povědomý, vězte, že se turnaje naší paní královny účastním poprvé.
Veškerá čest, sláva a ty nejlepší činy, které dokáži, budiž posím připsány výše zmíněnému.
Během turnaje mne tedy prosím znejte pouze pod jménem Vertreter.
S laskavým svolením Ivaina de Merpins, maršálka hradeckého dvora, dávám symbolický znak psa - není znakem mým ani jeho, ale budiž symbolem daného slibu.
Veškerá čest, sláva a ty nejlepší činy, které dokáži, budiž posím připsány výše zmíněnému.
Během turnaje mne tedy prosím znejte pouze pod jménem Vertreter.
S laskavým svolením Ivaina de Merpins, maršálka hradeckého dvora, dávám symbolický znak psa - není znakem mým ani jeho, ale budiž symbolem daného slibu.
- Přílohy
-
- erb pes.jpg (68.78 KiB) Zobrazeno 7672 x
Naposledy upravil(a) Vertreter dne úte srp 22, 2017 10:34 am, celkem upraveno 2 x.
-
- Registrován: čtv lis 22, 2012 1:42 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jeremiáš Wilczek z Dobrozemice, na turnaji jako Gautier de l'Hum z Karolínské Družiny
-
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Galahad z Artušovy družiny zosobněný Mutinou z Dobrušky
-
- Registrován: čtv srp 24, 2017 3:18 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ogier Dánský představovaný Markem ze Štěkně, vazalem pana Viléma Bavora ze Strakonic.
- Přílohy
-
- 2a.jpg (115 KiB) Zobrazeno 7637 x
-
- 1a.jpg (125.35 KiB) Zobrazeno 7637 x
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
Petr Posadowski z Posadowa
(přiděleno jméno hrdiny nemám, neb já sám jako osoba se bojových klání jednotlivců neúčastním, pod mým erbem bojují moji družiníci)
(foto z rajčete Paní Markéta, díky)
(přiděleno jméno hrdiny nemám, neb já sám jako osoba se bojových klání jednotlivců neúčastním, pod mým erbem bojují moji družiníci)
(foto z rajčete Paní Markéta, díky)
- František z Šešovic
- Registrován: úte črc 27, 2010 7:06 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
František ze Šešovic představitel Tristana
fotografie použity s laskavým svolením LuciferyOmnes filii scortorum occidant * Si interfacti simus nos genis deorsum sepelite ut nates osculari possint