Že Ty píšeš všema deseti
Já jen jedním
Ano,klidně to opravdu může být,tak jak píšeš v závěrečných větách.....hned mě ovšem napadá ,co to pak vypovídá o naší době,když vysoko nad chrámy trčí hotely a sídla obchodních společností....
Já jsem někdy tak před deseti lety přestal ty věci zkoumat,už sleduju jen drobné zprávy...hlavně z mezioborových studií,protože datace těch záležitostí starších než nějakých 2000 let jsou čím starší,tím nejistější.
No,když pyramidy,tak dobrá ... je znám nález faraonské mumie z pyramidy?
Velkou pyramidu datují kapacity stejně jako sfingu cca.Jenže geologové nacházejí u sfingy takovou vodní erozi,která odpovídá povodním v té oblasti nějakých 12000 let zpět.Navíc v té době byl věk lva a socha lva dívající se na obzor kde lev vychází dává smysl.
Jméno Chufévovo v pyramidě může klidně být jako podpisy Rusů na Ralsku...třeba...
Kdy byl zahájen provoz v těch lomech na žulu?
Třeba pyramida a sfinga nesouvisí......otázky a otázky....vidím stejné díry u archeologů jako u záhadologů...
No,jestli mají pravdu astrologové a rozjíždí se věk vodnáře,kterému vládne Uran,tak se ještě lecoc dozvíme,protože co není Skála,to odletí....
No,jestli megality nepostavil už Mamutík ,tak keltové to taky nebyli ,ti dělali kde co,aby se dostali ke svým bohům,ale tahání kamení to nebylo,takže zbývají Ligurové ,po nichž nám zbyla po Evropě spousta toponym k oslavě boha Luga a asi trocha střepů .
Že měřili energii v pyramidách a nenaměřili,počítám,že ani v chrámech nenaměřili,ostatně ještě nedávno bylo proutkaření pavědou - i když tu byly tisíce nalezených pramenů a kdekterý stavař běhal s ohnutými elektrodami ,aby nenakopl rozvody.Nechme tomu čas ,věřím,že zanedlouho už naměří.....
Naše doba - to jsou katedrály- myslíš,že by si třeba všichni Plzeňáci poradili s její stavbou,kdyby jejich prakticky jedinou výpočetní a měřící pomůckou byl kus provazu a nikdy to předtím nedělali ,ani neviděli?
Dej,někdy ,pouť labyrintem v Chartres - je přístupný jen 21.6. Je to obrovsky symbolické.
Já teď toužím po Compostele.
V těchto otázkách dost dám na Charpentiera - speciálně Mysterium katedrály v Chartres nebo Obři aneb mysterium počátku,řada jeho pohledů mi dává smysl.