tržiště na našich akcích
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Re: tržiště na našich akcích
Ano ano špendlíků není nikdy dost křišťálové taky ještě nemám a ty ostatní barvičky zní taky dobře, určitě by se hodila i nějaká růžová a modrá
Markéta z Rosic paní na Doubravici
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
pokusím se, mé dámy
ehm, vlna žere špendlíky? no některé jsou galvanicky zlacené, tak že by snad vlna to zlato hladově požírala?
ehm, vlna žere špendlíky? no některé jsou galvanicky zlacené, tak že by snad vlna to zlato hladově požírala?
ACTA, NON VERBA
-
- Registrován: ned dub 05, 2009 7:15 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tak nějaké takové mám, ale ty korály se mi líbilyMaršálek píše:temně fialové..
A pokud by byly i nějaké malé, tak klidně i v množství větším než malém.. (třeba časem)
A æ o æ ø i æ å, æ a!
- Thracus
- Registrován: pát bře 26, 2010 10:02 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zdravím, mohu se ujmout "dodávek" vína, piva i medoviny. Vše buď přísně dobové nebo mlsnější i současné vychytávky v původních historických baleních.
Statečnost přikazuje nikdy nerušit dané slovo. Zato moudrost přikazuje nikdy to slovo nedávat.
pokud jsi ochoten udělat si průzkum zájmu na místě, pak žádný problém a uvítáme toThracus píše:Zdravím, mohu se ujmout "dodávek" vína, piva i medoviny. Vše buď přísně dobové nebo mlsnější i současné vychytávky v původních historických baleních.
ACTA, NON VERBA
- Thracus
- Registrován: pát bře 26, 2010 10:02 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
V sobotu odpoledne se chci ukázat na přednášce o skle (minimálně), tak pak snad najdem chvilku, aby mně Eleanor Klára představila i jako civila
Statečnost přikazuje nikdy nerušit dané slovo. Zato moudrost přikazuje nikdy to slovo nedávat.
- Hecht z Rosic
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Za sebe hlásím zájem! A rád bych na toto téma dal i nějakou řeč, pár experimentů s vařením piva mám za sebou, tak si rád promluvím s někým zkušenějším (pokud budeš ochotný).
...liep âne leit mac niht gesîn.
swaz du gebiutest, daz leiste ich, friundîn mîn.
...wenne wilt du wider her zuo mir?
ôwê, du füerest mîn fröude sament dir!
swaz du gebiutest, daz leiste ich, friundîn mîn.
...wenne wilt du wider her zuo mir?
ôwê, du füerest mîn fröude sament dir!
- Thracus
Na základě žádosti mého dávného spolužáka z univerzoty jsem zajistil ubytování několika kupcům z Lubecku a Florencie. Část z nákupu je k nahlédnutí zde http://www.ulozto.cz/7913024/lhf-final-pdf. Až dorazí další vozy dodám další obrázky. Objednávky a info na SZ.
Po zkušenostech s prvním zákazníkem ještě doplním info. Při objednávkách pod 1000,- Kč si můj prodejce počítá poštovné ve výši 45,- Kč, tak prosím do objednávky připište buď SDRUŽIT - pokud můžete pčkat až se nakupí víc objednávek nebo URGENT - pokud potřebuje objednávku rychle a poštovné ve výši 45,- Kč pro Vás není problém
Po zkušenostech s prvním zákazníkem ještě doplním info. Při objednávkách pod 1000,- Kč si můj prodejce počítá poštovné ve výši 45,- Kč, tak prosím do objednávky připište buď SDRUŽIT - pokud můžete pčkat až se nakupí víc objednávek nebo URGENT - pokud potřebuje objednávku rychle a poštovné ve výši 45,- Kč pro Vás není problém
Thracus: pomalu nám doma narůstá seznam z toho tvého prokletého katalogu, už jsem ženě sebral klíče od pokladnice
ACTA, NON VERBA
- Thracus
Dámy to je výzva. Nechcete mi snad tvrdit že před novou sezónou nepotřebujete doplňky na krásné šaty?
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Njn,takové věci potřebuji vždy před novou sezonou.Bohužel můj počítač mi nedovolí shlédnout obrázky tak netuším vůbec o co jde.
Na druhou stranu možná taky dobře,bez práce nejsou koláče takže pokud něco vydrží do května z první výplaty si obědnám
Na druhou stranu možná taky dobře,bez práce nejsou koláče takže pokud něco vydrží do května z první výplaty si obědnám
To už ale budeš módně pozaduMagdaléna píše:Njn,takové věci potřebuji vždy před novou sezonou.Bohužel můj počítač mi nedovolí shlédnout obrázky tak netuším vůbec o co jde.
ACTA, NON VERBA
- Magdaléna
Maršálek píše: To už ale budeš módně pozadu
no to jo,ale to jsem pořád takže nic nového
- Dášenka
- Registrován: sob srp 02, 2008 1:13 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Neboj, budeme pozadu spoluMagdaléna píše:Maršálek píše: To už ale budeš módně pozadu
no to jo,ale to jsem pořád takže nic nového
Tuto výplatu investuji do korzetu a pak chci chvíli šetřit (sebe i své penízky )
Markéta z Rožmberka, sezením na Horažďovicích