ty zvíře, takhle to provařit ...a šmakovali i Siegfriedovi a TeutonůmNoxter píše:Omlouvám se ale nemohl jsem odolat :
Malý libušínksý příběh:
Maršálek: Hele srnčí bobky, ty se budou hodit. http://vevercino.rajce.idnes.cz/Libusin ... 280835.JPG
pokračování,
Maršálek: Buď pozdraven Zdeslave, dáš si borůvky? http://vevercino.rajce.idnes.cz/Libusin ... 280838.JPG
pokec
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: pokec
- Přílohy
-
- jsme flexibilni.jpg (18.14 KiB) Zobrazeno 9879 x
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
ACTA, NON VERBA
-
- Registrován: pát črc 31, 2009 8:19 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Trošku rasistický, ale jistě prominete.
Srazí se dvě auta. V jednom jedou běloši a v druhém cikáni. Sanitka rychle dorazí a hned běží k bělochům. Cikán to vidí a naštvaně řve: " Co to zase má bejt ??!! To je diskriminace tohleto. Budu vás žalovat !! " Saniťák s klidem odpoví: " Vidíš tu sanitku ? Jaká je? Bílá !! Tak si počkej na tu svojí !"
Srazí se dvě auta. V jednom jedou běloši a v druhém cikáni. Sanitka rychle dorazí a hned běží k bělochům. Cikán to vidí a naštvaně řve: " Co to zase má bejt ??!! To je diskriminace tohleto. Budu vás žalovat !! " Saniťák s klidem odpoví: " Vidíš tu sanitku ? Jaká je? Bílá !! Tak si počkej na tu svojí !"
- Ronšperk
- Bydliště: Dvorec [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Mamut: To musí být starý vtip. Všechny sanitky co teď jezdí jsou žluté. Nebo to má cosi společného s rozvojem vietnamských tržnic u nás na vyřizování stánkařských účtů?
Honor Supra Witam!
- Dášenka
- Registrován: sob srp 02, 2008 1:13 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jsou i bílé, ovšem ty bejvaj soukromé (tedy nikoli rychlá záchranná služba). Takže to něco s těma rákosníkama asi společného mít bude
Markéta z Rožmberka, sezením na Horažďovicích
RZS je také soukromá - je to jenom větší firma ty bílé sanitky většinou patří drobným soukromníkům, kteří dělají především převozy
takže žlutí bychom měli být všichni (nebo mít alespoň zklaté srdce)
takže žlutí bychom měli být všichni (nebo mít alespoň zklaté srdce)
ACTA, NON VERBA
- Dášenka
- Registrován: sob srp 02, 2008 1:13 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
No kdo s v tom, co je státní a co nestátní má taky pořád vyznat, po volbách to třeba bude zase jinak
Markéta z Rožmberka, sezením na Horažďovicích
já jsem byl jako policajt taky překvapený, když mi řekli, že se jim jisté úkony nerentují a tak je nechají jiným firmám (např. ježdení k opilců). tak jsem se hloupě zeptal, jestli jim to přijde etické a jak si to mohou jako státní služba dovolit... a pak už jsem se jenom divil
P.S. i proto se za RZS na akci platí
P.S. i proto se za RZS na akci platí
ACTA, NON VERBA
-
- Registrován: pát črc 31, 2009 8:19 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Šéfy dělíme na:
- buzeranty
- superbuzeranty
- antibuzeranty
- buzeranty kouzelníky
- buzeranty pyrotechniky
Proč:
- šéf buzerant -" Já tě zjebu, to uvidíš..."
- šéf superbuzerant - "Já vás zjebu všechny..."
- šéf antibuzerant - "Já se s tebou jebat nebudu..."
- šéf buzerant kouzelník - "Já s tebou tak vyjebu, že si toho všimneš až
za branou..."
- šéf buzerant pyrotechnik - "Já tě zjebu, to uvidíš ten rachot..."
- buzeranty
- superbuzeranty
- antibuzeranty
- buzeranty kouzelníky
- buzeranty pyrotechniky
Proč:
- šéf buzerant -" Já tě zjebu, to uvidíš..."
- šéf superbuzerant - "Já vás zjebu všechny..."
- šéf antibuzerant - "Já se s tebou jebat nebudu..."
- šéf buzerant kouzelník - "Já s tebou tak vyjebu, že si toho všimneš až
za branou..."
- šéf buzerant pyrotechnik - "Já tě zjebu, to uvidíš ten rachot..."
-
- Bydliště: Rumburk [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tak jsem hledal na seznamu text pečetí Lea von Thyssow a ejhle,tady je jediný odkaz,ani strejc googl ho nezná ....
Gott mit uns!
pojďme na to jinak - má dotyčný souvislost s českými zeměmi? pokud ano, budeme hledat v souborech našich pečetí, které jsou v centrálním registruJiří z Holohlav píše:Tak jsem hledal na seznamu text pečetí Lea von Thyssow a ejhle,tady je jediný odkaz,ani strejc googl ho nezná ....
ACTA, NON VERBA
-
- Bydliště: Rumburk [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zemský Teutonský mistr okolo 1315.Maršálek píše:pojďme na to jinak - má dotyčný souvislost s českými zeměmi? pokud ano, budeme hledat v souborech našich pečetí, které jsou v centrálním registruJiří z Holohlav píše:Tak jsem hledal na seznamu text pečetí Lea von Thyssow a ejhle,tady je jediný odkaz,ani strejc googl ho nezná ....
Gott mit uns!
-
Bloudil jsem hlubinami Matrixu ,potkal i katalog pečetí,ale to jméno nikde - prosím ještě nápovědu.
Gott mit uns!
Katalog pečetí je tady http://database.aipberoun.cz/pecete/
Ještě se podívám doma do Beneše, který toho shromáždil relativně dost. otázkou je, zda se po dotyčném pečeť dochovala
Ještě se podívám doma do Beneše, který toho shromáždil relativně dost. otázkou je, zda se po dotyčném pečeť dochovala
ACTA, NON VERBA
-
Tady jsem nahlížel,tak znovu. Petr Adam ji publikoval tak snad je - nebo to může být publikovaný otisk ? Zkusím hledat i komtura Ješka - jde mi o text.
Gott mit uns!