vtípky
- Hecht z Rosic
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: vtípky
Já bych ještě přidal:
- Když odjíždíš na akci/vracíš se z akce, sousedé se tě ptají, jestli se stěhuješ.
- Když odjíždíš na akci/vracíš se z akce, sousedé se tě ptají, jestli se stěhuješ.
...liep âne leit mac niht gesîn.
swaz du gebiutest, daz leiste ich, friundîn mîn.
...wenne wilt du wider her zuo mir?
ôwê, du füerest mîn fröude sament dir!
swaz du gebiutest, daz leiste ich, friundîn mîn.
...wenne wilt du wider her zuo mir?
ôwê, du füerest mîn fröude sament dir!
není nám pomoci, byl jsem se kvůli tomu poradit se známým psychiatrem a...
...nakazil jsem ho, touží jezdit s námi, právě přezkoumává svůj výpis z účtu, aby věděl, kdy asi
je to tedy infekční, stačilo opravdu krátké setkání a příznaky se projevily prakticky okamžitě
...nakazil jsem ho, touží jezdit s námi, právě přezkoumává svůj výpis z účtu, aby věděl, kdy asi
je to tedy infekční, stačilo opravdu krátké setkání a příznaky se projevily prakticky okamžitě
ACTA, NON VERBA
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
...prostě zhradečtěl. Chudák. A všimli jste si mlynářky? U ní byl průběh extrémně rychlý...Maršálek píše:je to tedy infekční, stačilo opravdu krátké setkání a příznaky se projevily prakticky okamžitě
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
a přidámPosadowski píše:Tak si jich tam pár přidej:Markéta z Rosic píše:Ach jo jsem málo LH, nevstahují se na mě ty bojové záležitosti
- jde kolem čalounictví a při pohledu na vystavené křeslo "To je škoda na potah, byl by z toho krásný surcot"
- na městských slavnostech u stánku s kamínky a korálky "Ne, já si ten náramek nemusím zkoušet, stejně ho nebudu nosit" ?? "No rozeberu ho na kamínky..."
- kanekalon objednává na metry a plete z něj tlusté copy, přičemž nehraje Marfušku
- obsah její truhlice má větší cenu než auto, ve kterém je vezena
- když otevře skříň, vysype se hora různobarevných látek, které na nic nejsou
- špendlíky si zapichuje do hlavy a stále žadoní o další
- má větší skříň na šaty které jsou 700 let z módy než na ty dnešní
- uprostřed prostředníčku má rozpíchaný mozol od jehly, neboť nesnáší náprstek
...
- při zařizování bytu vybírá nábytek podle toho, jestli se do něj vejdou všechny šaty z mody (věk nerozhoduje)
- umístění inkriminovaného nábytku se podžizuje tomu, kde všude visí na zdi místo obrazů meče, šavle, kopí, halapartny, pistole a pušky, a jiné části zbroje
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
- Michal z Havraně
- Registrován: pon kvě 10, 2010 11:19 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Její vyděšený pohled, když se k ní vrhnul ctnostný rytíř Kristův by ji náležitě přivítal aseznámil se je pro mne nezapomenutelný. Věřím, že byla komletně asimilována a v brzku ji někde potkáme.Posadowski píše:...prostě zhradečtěl. Chudák. A všimli jste si mlynářky? U ní byl průběh extrémně rychlý...Maršálek píše:je to tedy infekční, stačilo opravdu krátké setkání a příznaky se projevily prakticky okamžitě
Když chceme, jde cokoliv... ...zvláště je-li učiněna malá poznámka v závěti ve prospěch služebníků Kristových.
- Jitka z Dobeve
- Bydliště: Strakonice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Myslím, že jsme s Vladanem dokonalý pár. Splňujeme všechny body, jen to dřevo ve vaně taky nemáme (ale na Libušíně jsme koupali bulavu).
A je to jasné- Posadow a Maršálek jsou bacilonosiči!
A je to jasné- Posadow a Maršálek jsou bacilonosiči!
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Díky, hned se cítím líp ....Posadowski píše:Tak si jich tam pár přidej:Markéta z Rosic píše:Ach jo jsem málo LH, nevstahují se na mě ty bojové záležitosti
- jde kolem čalounictví a při pohledu na vystavené křeslo "To je škoda na potah, byl by z toho krásný surcot"
- na městských slavnostech u stánku s kamínky a korálky "Ne, já si ten náramek nemusím zkoušet, stejně ho nebudu nosit" ?? "No rozeberu ho na kamínky..."
- kanekalon objednává na metry a plete z něj tlusté copy, přičemž nehraje Marfušku
- obsah její truhlice má větší cenu než auto, ve kterém je vezena
- když otevře skříň, vysype se hora různobarevných látek, které na nic nejsou
- špendlíky si zapichuje do hlavy a stále žadoní o další
- má větší skříň na šaty které jsou 700 let z módy než na ty dnešní
- uprostřed prostředníčku má rozpíchaný mozol od jehly, neboť nesnáší náprstek
...
Markéta z Rosic paní na Doubravici
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
- Dášenka
- Registrován: sob srp 02, 2008 1:13 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dřevo ve vaně je náhodu super Takovej pruh špíny, jak dlouho používaná vědra neudělám ani po tejdení akciJitka z Řepice píše:Myslím, že jsme s Vladanem dokonalý pár. Splňujeme všechny body, jen to dřevo ve vaně taky nemáme (ale na Libušíně jsme koupali bulavu).
Sekery a jiné menší předměty se koupou ve svém škopíku
A ještě mě napadlo:
- mezi sebou se nedomlouvají pomocí datumů, ale podle akcí (tj. kouknu se na to po ... /doplň akci)
- snaží se termíny porodu přizpůsobit tak, aby nekolidovaly s význačnými akcemi
Markéta z Rožmberka, sezením na Horažďovicích
- Noxter
- Kontaktovat uživatele:
Dášenka píše: - snaží se termíny porodu přizpůsobit tak, aby nekolidovaly s význačnými akcemi
Dokud nebyl napsán ten poslední bod, byl jsem celou dobu v klidu......
- Ronšperk
- Bydliště: Dvorec [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dášenka píše:- snaží se termíny porodu přizpůsobit tak, aby nekolidovaly s význačnými akcemi
Víš že je to fakt?
Honor Supra Witam!
- Klára ze Sádku
- Registrován: pon kvě 10, 2010 10:04 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Maršálek píše:...a nikdo z nás to nepovažuje za něco mimořádného
To je na tom to "nejhorší"..
On est snobs et c'est bon.
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
A doma v kuchyni mám už čtvrtým rokem vytištěnou iluminací zdobený papír nazvaný víkendovník se seznamem víkendů a k nim napsaných akcí... Když se mě někdo ptá a co děláte za měsíc o víkendu, když nejsem doma, krčím rameny...Ronšperk píše:Víš že je to fakt?