kšá, já tu byla prvníKomoří píše:Jaké velikosti, smím-li se zeptat? Já se do nich pouštět nebudu, na to nemám trpělivost.
dětský bazárek
- Paní Markéta
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: dětský bazárek
- Komoří
- Bydliště: Hoděšovice 155, Býšť 533 22 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Není třeba mávat a zahánět , my jsme ještě malí, ale dorosteme. Takže jsou nezadané.
Vae Victis!
-
- Bydliště: Ješovice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jak tu tak koukám, krize po dětské obuvi je úžasná, když přemůžu svou lenost mohl bych na turnaj dovézt tak 3-4 páry jednoduchých botek pro nejmenší, řekněte velikosti, kdo dřív přijde...
Věrnost k ženě se nesmí plést s věrností k pánovi. Pána si člověk volí na celý život
- Eliza
- Bydliště: Mýto [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
No máš starší právě jedny roztrhal tak nemohu posloužit. Tyhle dávám jen pro inspiraci, zatím mladšímu jsou, ale zvládla jsem je já za dva večery, ono je to tak malé, a jelenice se dobře šije....
<script src='http://img808.imageshack.us/shareable/? ... l.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
<script src='http://img808.imageshack.us/shareable/? ... l.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
Elizabeth z Ronšperka
Když to jsou přesně ty dva večery práce, co už nemám
Opět je to trapné rozhodování - buď bude mít Terezka parádní botičky, nebo budeme mít my všichni turnaj...
Opět je to trapné rozhodování - buď bude mít Terezka parádní botičky, nebo budeme mít my všichni turnaj...
ACTA, NON VERBA
-
- Bydliště: Ješovice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A mohu nesměle potáhnout jemným suknem a ozdobit výšivkou?Maršálek píše:ehm, 21 pro mou dcerku
Věrnost k ženě se nesmí plést s věrností k pánovi. Pána si člověk volí na celý život
Co by to stálo? u tohohle sortimentu je reálná obava, že dcerka je pak nenatáhne, protože jí budou o chlup menší, nebo moc velké (máme doma několik párů krásných botiček, které jsou o ten pomyslný chloupek menší, ačkoli číslování je stejné)Petr Tallowitz píše:A mohu nesměle potáhnout jemným suknem a ozdobit výšivkou?Maršálek píše:ehm, 21 pro mou dcerku
ACTA, NON VERBA
-
Při propočítání nákladů a cca 2 hodinky práce na tak spanilou nožku kolem 120kč
- Paní Markéta
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Mockrát děkuji, padlo to jak ulité. Vrátili bychom vyprané, ale bylo nám řečeno, že je jednodušší to vrátit hned a tak, jak to je. Jsem Tvým dlužníkem a určitě to nějak dořešíme, až se potkáme. Malý David si akci velmi užil. Botky třicítky zůstaly u Dášenky.trener píše:Klučičí oblečení na cca 6 let zapůjčím (pošlu po Adamovi z Dobřenic) - jednoduchá kytlice, kápě a krpce, nebo jednoduché střevíce. Vše pro prostého venkovského hocha (Překážkou by mohlo být Matýskovo trvání na účasti, ale většinou na turnaj nejezdí a určitě bude mít fotbal )
- Dášenka
- Registrován: sob srp 02, 2008 1:13 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Taky u mě zůstaly ty botky, jak si chtěl někdo dodělat, tak se hlašte, vymyslíme předání. A kdybyste někdo potřeboval botky třicítky zapůjčit, hlašte. U nás se nic neztratí
Markéta z Rožmberka, sezením na Horažďovicích
-
- Registrován: stř bře 24, 2010 10:30 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ad Markéta: Jsem rád, že posloužilo. Jen jsem měl vidiny, když jsem každou chvíli zahlédl svého mladšího synka a musel se násilím přesvědčovat, že zůstal doma!
- Paní Markéta
trener píše:Ad Markéta: Jsem rád, že posloužilo. Jen jsem měl vidiny, když jsem každou chvíli zahlédl svého mladšího synka a musel se násilím přesvědčovat, že zůstal doma!
Byls na místě? Tak to se mi nedoneslo, to mě mrzí. S přezdívkami je to boj, když nevím, kdo je kdo tak příště se přihlaš
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky Narvekovi jsem byl naveden na tohle vlákno. Sháním 1 či 2 páry bot pro malou na příští rok. Velikost 30 by byla vyhovující. Botky mohou být klidně použité,ale v dobré stavu. Nějaká ta vada na vzhledu mě nevadí,jde mě především u fungčnost.