pokec
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
Re: pokec
Letos bych to moc rád měl z krku do Vánoc a kameraman to taky nechce držet dlouho na disku.
- Thracus
- Registrován: pát bře 26, 2010 10:02 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Můžu pomoct profistřižnou. Kdo mám můj firemní mejl ví a může se na mně obrátit.Posadowski píše:Letos bych to moc rád měl z krku do Vánoc a kameraman to taky nechce držet dlouho na disku.
Statečnost přikazuje nikdy nerušit dané slovo. Zato moudrost přikazuje nikdy to slovo nedávat.
Dnes je sváte Michala, patrona bojovníků a velitele všeho nebeského vojska - gratuluji
ACTA, NON VERBA
- Pohrobek
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
děkuji.... mimo jíné, Michal je hebrejské jméno a znaméná něco v tom smyslu " Ten který je podoben Bohu" tak doufám že se ti dotyční mýlili..... Protože pokud je Bůh alespoň z části jako já, tak to poteš Pán Bůh
Michal ze Záběhlic, panoš Pána z Lomnice
HONESTUS RUMOR ALTERUM EST PATRIMONIUM
HONESTUS RUMOR ALTERUM EST PATRIMONIUM
- Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
Díky, díky. Tady to není ani tak o střižně, techniky se dneska válí všude dost, ale spíš o citu a zkušeném oku...Thracus píše:Můžu pomoct profistřižnou
-
- Bydliště: Rumburk [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Slyšel jsem cosi o akci u příležitosti svatby krále Jana ..je něco ,nebo je to "jen" ta výstava?
Gott mit uns!
Bylo to nedorozumění – Zdeslav mi volal, že se chystá rekonstrukce Špýrské svatby ve smyslu projektu a ono jsou to městské slavnosti (Králodvorské slavnosti) mezi jejichž doprovodný program se plánuje i divadelní ztvárnění Špýrské svatby v rozsahu cca 30-40 min. Termín 23. října v Emauzském klášteře. Rytířský turnaj realizují Páni z Kolína, svatbu a hlavní program pak Regii Caroli Regis.
- Přílohy
-
- plakat_A4_3.jpg (837.03 KiB) Zobrazeno 10598 x
ACTA, NON VERBA
- Klára ze Sádku
- Registrován: pon kvě 10, 2010 10:04 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jsou to městské slavnosti a jejich pojetí je tedy divadelní. My jsme původně dostali informaci o tom, že se jedná o rekonstrukci, proto jsem projevil zájem o informace. Nicméně kdo se bude chtít v uvedený termín podívat, měl by z odkazovaného plakátu získat potřebné informace – nic více, nic méně
ACTA, NON VERBA
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
rytířský turnaj v podání Hadrníků z kolína? no to bude přehlídka směsných a směšných okapů, pivních zátek a podobných zrůdností - pokud si Míreček nenajal něco koukatelného
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
že by sme byly až tak zvrhlé?????
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
- Thracus
- Registrován: pát bře 26, 2010 10:02 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nenajal a ješta nevím jak dostal dotaci od města adocela velkou.Holt před volbama rozdává každý a blbý kdo nebere.Spakona píše:rytířský turnaj v podání Hadrníků z kolína? no to bude přehlídka směsných a směšných okapů, pivních zátek a podobných zrůdností - pokud si Míreček nenajal něco koukatelného
Statečnost přikazuje nikdy nerušit dané slovo. Zato moudrost přikazuje nikdy to slovo nedávat.
- Jan z Vracova
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hehe, ten pán na fotce má zábavně vytvořený módní pupek, šaty v pase stažené šňůrkou v tunýlku, to je věc!
"Rozvíjej se poupátko, nejkrásnější z květů,
od rána až do noci budeš vonět světu..."
od rána až do noci budeš vonět světu..."