Gratulace
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Gratulace
I Panu z Vrcova gratulujeme k novému potomku.Za celý Spernak
Luciím vše nej k dnešnímu svátku
Za nás konkrétně panně Lucii z Dobřenic a choti pana komořího
Za nás konkrétně panně Lucii z Dobřenic a choti pana komořího
ACTA, NON VERBA
- Komoří
- Bydliště: Hoděšovice 155, Býšť 533 22 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Za svou paní děkuji a přippojuji se k příní ostatním toho jména. Tedy, Lucie, přeji vám všem jen to nejlepší, zdraví, štěstí a hodné chotě!!!
Vae Victis!
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ó děkuji ti pane :*Maršálek píše:Spakoně vše nej k svátku
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kožešnici Lence vše nej k svátku
Pokud je mezi paními další Lenka, pak své blahopřání samozřejmě rozšiřuji
ACTA, NON VERBA
Vřelý dík pane Maršálku, velmi jsi mně potěšil.Maršálek píše:Kožešnici Lence vše nej k svátku
- Šárka
- Registrován: úte říj 12, 2010 10:02 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jménem jejích služebných, přeji paní Kláře Eleonoře, vše nejlepší k jejím narozeninám. Ať prožije spoustu šťastných let a je stále stejně krásná a dobrotivá. Nechť ji Bůh obdaří zdravím, bohatstvím šatů a šperků, houfem ctitelů a především nehynoucí nákloností jejích dobrodinců.
Kateřina ze Zásmuk
- Dášenka
- Registrován: sob srp 02, 2008 1:13 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A hlavně špendlíkůŠárka píše: ...bohatstvím šatů a šperků...
Všechno nejlepší Kléře ze Sádku přeje Markéta z Rožmberka
Markéta z Rožmberka, sezením na Horažďovicích
- Jitka z Dobeve
- Bydliště: Strakonice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Milá Klárko,
přeji ti, aby se tvé panství stále rozrůstalo, nevyčerpatelnou studnici nápadů, kterak úklady strojiti a samozřejmě hodně štěstí, zdraví a lásky.
přeji ti, aby se tvé panství stále rozrůstalo, nevyčerpatelnou studnici nápadů, kterak úklady strojiti a samozřejmě hodně štěstí, zdraví a lásky.
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
I já se připojím do řady gratulantů.
Tedy Paní Kláro za celý Spernak ti přeji hodně zdraví,štěstí,lásky.Toť to základní nu a od těch dobrodinců a ctitelů stáje plné krásných koní,komnaty se vzácnými ptáky,nekonečné skříně plné krásných oděvů,a moře špendíků.V neposlední řadě stále krásnou tvář a na ní úsměv
Tedy Paní Kláro za celý Spernak ti přeji hodně zdraví,štěstí,lásky.Toť to základní nu a od těch dobrodinců a ctitelů stáje plné krásných koní,komnaty se vzácnými ptáky,nekonečné skříně plné krásných oděvů,a moře špendíků.V neposlední řadě stále krásnou tvář a na ní úsměv
- Hecht z Rosic
Za rosický dům přeji také vše nejlepší...
Snad mi ale bude odpuštěno, když se nepřipojím k přání mnoha špendlíků; to by mi asi moje sestřička měla za zlé.
Snad mi ale bude odpuštěno, když se nepřipojím k přání mnoha špendlíků; to by mi asi moje sestřička měla za zlé.
...liep âne leit mac niht gesîn.
swaz du gebiutest, daz leiste ich, friundîn mîn.
...wenne wilt du wider her zuo mir?
ôwê, du füerest mîn fröude sament dir!
swaz du gebiutest, daz leiste ich, friundîn mîn.
...wenne wilt du wider her zuo mir?
ôwê, du füerest mîn fröude sament dir!
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Hecht z Rosic píše:Snad mi ale bude odpuštěno, když se nepřipojím k přání mnoha špendlíků; to by mi asi moje sestřička měla za zlé.
Možná bych ti to i odpustila, my s paní Klárou už nějakou dobu bojujeme (proti šedi a přílišné skromnosti) na stejné straně barikády a pořádáme velmi milé společné konference marnivosti
Markéta z Rosic paní na Doubravici
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
- Eliza
- Bydliště: Mýto [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
I Ronšperkův dům se připojuje k velikému zástupu gratulantů!
(neboj špendlíčky jsou už ve výrobě )
(neboj špendlíčky jsou už ve výrobě )
Elizabeth z Ronšperka