Gratulace
- Klára ze Sádku
- Registrován: pon kvě 10, 2010 10:04 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Gratulace
Milí přátelé, moc Vám všem děkuji za všechna krásná přání. Mám Vás všechny moc ráda a těším se, až se zase všichni uvidíme.
On est snobs et c'est bon.
Za Merpins také vše nej a všeho dobrého a žádoucího hodně moc
P.S. právě jsem vyndal nohu ze třmenu, z čehož je snad patrné, že jsem to dřív nestihl
P.S. právě jsem vyndal nohu ze třmenu, z čehož je snad patrné, že jsem to dřív nestihl
ACTA, NON VERBA
-
- Registrován: pon zář 13, 2010 9:49 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Všechno nejlepší Otakaru Vávrovi k jeho stým narozeninám. Vím, že asi řada z Vás bude na jeho trilogii koukat skrz prsty, ale při porovnání se současnými "historickými" filmy, je husitská trilogie nejméně o třídu výš. Je to režisér, který respektoval historické poradce a tahle pokora bohužel dnes režisérům chybí.
-
- Registrován: stř zář 16, 2009 8:23 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pokud bude někdo koukat na trilogiji krz prsty,tak mu můžu nějaký uřezat (zdarma)aby měl lepší výhled a vyděl pořádně
Blahopřeji oslavencům: Tereze z Hradce (17) – snoubence pana Adama a Thracovi (31)
ACTA, NON VERBA
- Thracus
- Registrován: pát bře 26, 2010 10:02 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Děkuji zejména za kolegiální číslovku za mým jménem Od jisté doby uvádím pouze (25+?)
Statečnost přikazuje nikdy nerušit dané slovo. Zato moudrost přikazuje nikdy to slovo nedávat.
- Hecht z Rosic
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Také gratuluji - a náhodou, ta číslovka vůbec není špatná.
...liep âne leit mac niht gesîn.
swaz du gebiutest, daz leiste ich, friundîn mîn.
...wenne wilt du wider her zuo mir?
ôwê, du füerest mîn fröude sament dir!
swaz du gebiutest, daz leiste ich, friundîn mîn.
...wenne wilt du wider her zuo mir?
ôwê, du füerest mîn fröude sament dir!
- Jitka z Dobeve
- Bydliště: Strakonice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Všechno nejlepší!
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Na tom něco jeThracus píše: Od jisté doby uvádím pouze (25+?)
Markéta z Rosic paní na Doubravici
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Též gratuluji za celý Spernak