vtípky
Re: vtípky
Víla i manželka sama byla pěkně hloupá. Jasně, dědkovi je náhle 90 a natáhne bačkory. Ale manželka tady zůstane, pořád stejně stará - a sama. Ha. Kdyby měly ty ženské rozum, tak manželku o 30 let omladí a pak by se vidělo. Třeba by se manžel utopil. Nebo by byli oba spokojeni. Logika, nééé
Kdo nemá meč, ať prodá plášť a koupí si ho.
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Kain píše:Víla i manželka sama byla pěkně hloupá. Jasně, dědkovi je náhle 90 a natáhne bačkory. Ale manželka tady zůstane, pořád stejně stará - a sama. Ha. Kdyby měly ty ženské rozum, tak manželku o 30 let omladí a pak by se vidělo. Třeba by se manžel utopil. Nebo by byli oba spokojeni. Logika, nééé
To máš sice naprostou pravdu, ale už by to nefungovalo jako potrestání manžela za jeho nevděčnost
Markéta z Rosic paní na Doubravici
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Otázka z mezinárodních vztahů:
Klaus se má čile:
a) k Chile
b) k Peru
c) k peru
Klaus se má čile:
a) k Chile
b) k Peru
c) k peru
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
U soudu:"Babičko, tak nám povězte, jak se to všechno seběhlo?"
Babička:"No, jdu takhle parkem, sluníčko krásně svítilo a hřálo, tak jsem se posadila na lavičku. Po chvilce šel kolem mladík, takový pohledný a sedl si vedle mně. Po minutě se přisunul blíž a vzal mě kolem ramen."
Žalobce:"Bylo vám to nějak nepříjemné?"
Babička:"Ne, vzpomínala jsem, jak to bylo krásné, když jsem byla ještě mladá."
Soudce:"A co následovalo dál?"
Babička:"Potom mi začal jednou rukou rozepínat halenku a když jsem se nebránila, tak mi druhou začal sunout pod sukni ke kalhotkám. Když už se mně tam málem dotknul, pustil mně a zakřičel: Apríl!'
Tak jsem ho zabila, hajzla jednoho!
Babička:"No, jdu takhle parkem, sluníčko krásně svítilo a hřálo, tak jsem se posadila na lavičku. Po chvilce šel kolem mladík, takový pohledný a sedl si vedle mně. Po minutě se přisunul blíž a vzal mě kolem ramen."
Žalobce:"Bylo vám to nějak nepříjemné?"
Babička:"Ne, vzpomínala jsem, jak to bylo krásné, když jsem byla ještě mladá."
Soudce:"A co následovalo dál?"
Babička:"Potom mi začal jednou rukou rozepínat halenku a když jsem se nebránila, tak mi druhou začal sunout pod sukni ke kalhotkám. Když už se mně tam málem dotknul, pustil mně a zakřičel: Apríl!'
Tak jsem ho zabila, hajzla jednoho!
ACTA, NON VERBA
- Hecht z Rosic
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Na Sněmu jsem slíbil Maršálkovi poslat odkaz na jeden vtipný článek, ale nakonec tak činím raději veřejně, protože myslím, že by se mohl líbit i jiným.
Jde o fiktivní reportáž z LH rekonstrukce pouliční bitky mezi demonstranty a policisty z roku 1985, konané po 500 letech.
Originál v němčině: http://www.tempora-nostra.de/jahr1000wende.shtml
Anglický překlad: http://www.liebaart.org/500years.htm
Jde o fiktivní reportáž z LH rekonstrukce pouliční bitky mezi demonstranty a policisty z roku 1985, konané po 500 letech.
Originál v němčině: http://www.tempora-nostra.de/jahr1000wende.shtml
Anglický překlad: http://www.liebaart.org/500years.htm
...liep âne leit mac niht gesîn.
swaz du gebiutest, daz leiste ich, friundîn mîn.
...wenne wilt du wider her zuo mir?
ôwê, du füerest mîn fröude sament dir!
-
- Bydliště: Rumburk [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hodil jsem si to do překladače - tak jen slabě tuším o co jde.
Překladač,to je ftip sám o sobě.
...policisté bojovali proti tety démoni...
Překladač,to je ftip sám o sobě.
...policisté bojovali proti tety démoni...
Gott mit uns!
Má to úspěch i na FB. Je to pravda, přesně tak to mnozí dělají...a někdy i děláme:-)
Kdo nemá meč, ať prodá plášť a koupí si ho.
A to jenom málokdo z vás má možnost nahlédnout do současných úředních záznamů z policejních zákroků - ono to občas není o moc lepší
ACTA, NON VERBA
- Hecht z Rosic
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Vrtali mi hlavou ti démoni a tety, a ono tam ve slově "Demonstranten" chybí "r"...
Řekl bych, že když už přes překladač, tak použít anglickou verzi, vychází to výrazně srozumitelněji a přesněji.
Řekl bych, že když už přes překladač, tak použít anglickou verzi, vychází to výrazně srozumitelněji a přesněji.
...liep âne leit mac niht gesîn.
- Šárka
- Registrován: úte říj 12, 2010 10:02 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[quote="Hecht z Rosic"]Vrtali mi hlavou ti démoni a tety, a ono tam ve slově "Demonstranten" chybí "r"...
Děkuji za vysvětlení. Také jsem přemýšlela, kde se to tam vzalo
Děkuji za vysvětlení. Také jsem přemýšlela, kde se to tam vzalo
Kateřina ze Zásmuk
A já měl za to, že někdo již rekonstruuje proslulou bojovnici - Tetu Kateřinu
ACTA, NON VERBA
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Maršálku jsi zlý
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína