Hana Beatrix de Merpins
Re: Hana Beatrix de Merpins
slavnostní odění - zelené saténové šaty, bílý surcotte
- Přílohy
-
- DSC_0080.JPG (222.21 KiB) Zobrazeno 13253 x
-
- DSC_0040.JPG (207.24 KiB) Zobrazeno 13253 x
ACTA, NON VERBA
V novém brokátovém surcottu a s přítelkyní Aničkou ve chvílích oddechu na turnaji 2010 (neformálně bez diadému a dalších ozdob).
- Přílohy
-
- přítelkyně.jpg (221.91 KiB) Zobrazeno 13195 x
ACTA, NON VERBA
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Ten brokát je opravdu nádherný
Markéta z Rosic paní na Doubravici
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
- Ronšperk
- Bydliště: Dvorec [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
To jednou takhle k večeru když jsem se vracel z obhlídky panství tu slyším na cestě na kraji hvozdu vrzání kol. I popoženu svého ryzáka tím směrem a co nevidím. Kupčíci s vozem. Tak jsem k nim dorazil a varoval je že hvozdy jsou příliš temné a nebezpečné a neozbrojeným obchodníkům se snadno může stát ouhona na životě. A jsa šlechetný a dobrých mravů znalý hned jsem jim nabídl, že pod mou ochranou se jim nic stát nemůže. Oni vidouc můj meč hned že: "Taková služba si zasluhuje odměnu pane..... a kdesi cosi." No něco ze svého zboží mi přenechali.
Tak nějak dostal se do Čech.
Tak nějak dostal se do Čech.
Honor Supra Witam!
Nevěřím, na kupce s brokátem jsi nikdy neměl čuch
Kdo nemá meč, ať prodá plášť a koupí si ho.
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
- diabolus
- Registrován: stř úno 04, 2009 3:35 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ivane nemohl bys mi poslat nějaké fotky tohoto oděvu? Stále mi chybí v galerii mých výtvorů díky BarčaMaršálek píše:lehké letní šaty (viz. svatba MMVIII)
- diabolus
- Registrován: stř úno 04, 2009 3:35 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
děkuji
Terezka na Libušíně s mamkou a tetou Jitkou
- Přílohy
-
- Terezka.JPG (184.1 KiB) Zobrazeno 12718 x
ACTA, NON VERBA
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Celej tatínek
To nééé - s takovým handicapem bych ji nikdy neprovdalMagdaléna píše:Celej tatínek
Role v naší rodině jsou dávno určené - Hanka je kráska a já zvíře
ACTA, NON VERBA
- Thracus
- Registrován: pát bře 26, 2010 10:02 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A terezka je krásné zvíře?Maršálek píše:To nééé - s takovým handicapem bych ji nikdy neprovdal
Role v naší rodině jsou dávno určené - Hanka je kráska a já zvíře
Statečnost přikazuje nikdy nerušit dané slovo. Zato moudrost přikazuje nikdy to slovo nedávat.
Buď klidný Maršálku, moje babička vždycky říkávala: "Čím ošklivější chlap, tím krásnější dcera".