jedny 30tky skončily u Dášenky - zkus se obrátit přímo na nímalej píše:Díky Narvekovi jsem byl naveden na tohle vlákno. Sháním 1 či 2 páry bot pro malou na příští rok. Velikost 30 by byla vyhovující. Botky mohou být klidně použité,ale v dobré stavu. Nějaká ta vada na vzhledu mě nevadí,jde mě především u fungčnost.
dětský bazárek
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: dětský bazárek
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to že s námi dcerka pojeden ma Májový sněm. Nemáte někdo dětské botičky velikost cca 23 na zapůjčení?
Markéta z Rosic paní na Doubravici
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
- Eliza
- Bydliště: Mýto [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tak jsem právě Vojtíkovi zkusila jeho loňské botičky a v květnu mu nebudou. Nevím, jestli je to 23, ale na délku mají cca 12,5 cm. Vezmu ti je, pokud chceš. (jo a špendlíky taky, mám je hotové )
Elizabeth z Ronšperka
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Jé paráda, na špendlíky už se moc těším nožičku změřím, ale myslím že to by mohlo být krásně akorát
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Nabízím k zapůjčení 2x dětské cotte (zelené a červené) a bezrukávový, vlněný, podšitý dětský surcotte. Vše velikost cca 68, malá to nosila vloni na turnaji, kdy měla 8 měsíců. Na šířku se do všeho stále vejde, ale už je jí to krátké
Sháním dětské botičky, velikost cca 23. Vrátíme Nožičku má ted dlouhou cca 13cm.
Sháním dětské botičky, velikost cca 23. Vrátíme Nožičku má ted dlouhou cca 13cm.
- Paní Markéta
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Stejně jako vloni bych potřebovala pomoci obléknout synka kamarádky na turnaj. Od pátku do neděle.
Velikost 128, nožka 30. Neměl byste někdo něco na půjčení?
Díky...
Velikost 128, nožka 30. Neměl byste někdo něco na půjčení?
Díky...
- Thracus
- Registrován: pát bře 26, 2010 10:02 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ahoj, připojuji se s žádostí o výpomoc, potřebujeme obléknout 8 leté páže pro Klárku. Klučina je drobnější postavy. Díky
Statečnost přikazuje nikdy nerušit dané slovo. Zato moudrost přikazuje nikdy to slovo nedávat.
- Noxter
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte někdo na půjčeni v rámci turnaje botky pro prcka velikosti cca 23-24.
- Thracus
- Registrován: pát bře 26, 2010 10:02 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tak ještě jednou, byly by chlapecké boty 35-36? A kdyby nebyly šlo by aby měl panoš kristusky? Spíš počítám s tím, že ne, ale kdyby náhodou....
Statečnost přikazuje nikdy nerušit dané slovo. Zato moudrost přikazuje nikdy to slovo nedávat.
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
spíš krpce - ty jsou jednoduché a jdou velmi snadno spáchat svépomocí
i když to taky není to pravé ořechové
i když to taky není to pravé ořechové
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
- richardrg
- Kontaktovat uživatele:
Dobově správné a výrobně jednoduché - ušij mu vlněné nohavice a na šlapku dej kůži.
" Co je na světě nejjednodušší ?"
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
- Paní Markéta
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Vloni bylo na turnaji hodně mokro, i boty jsem měla skrz... v tom bych dítě asi běhat nenechala... a to i když pak už nepršelo, byla silná rosa...richardrg píše:Dobově správné a výrobně jednoduché - ušij mu vlněné nohavice a na šlapku dej kůži.
- richardrg
- Kontaktovat uživatele:
Ráno když je rosa chodí děti v holínkách, kožené boty vydrží jen o chvíli déle než vlna
" Co je na světě nejjednodušší ?"
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
" Radit ostatním. "
Thales z Milétu
- Paní Markéta
Nojo, ale když máš dobře promazané boty, beránkovou vložku a vlněné nohavice, trvá to přeci jen déle...
- Thracus
Tak jak tak to neřeší problém s tím, že nám boty chybí a vyrobit je nestíhám