Alan of Castleturn
-
- Registrován: pon kvě 02, 2011 8:46 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Alan of Castleturn
Studentský kumpán Martina z Bílé. Upřimně, Martin si s ním trochu neví rady a status tohoto zběha z Oxfordu není úplně jasný. Oficiálně syn vesnického duchovního, utrpěl vzdělání již v raném věku. Následně poslán z domova i když se neví proč. Zachránil Martinovi v krčmě život, když utloukl stoličkou lumpa s cinknutýma kostkama (a velkým nožem). I proto mezi nimi vládne duch rovnostářství - nejednou se ožrali samohonkou kterou Martin vyráběl ve svém alchymistickém alembiku, nejednou se z nouze podělili o děvku, kryli si záda na záletech, nebo obrali při kostkách kavku. Vzpomínky na tyto studentské eskapády často přivádí pana z Bílé do rozpaků.
J.
J.
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Alan of Castleturn
buď rád - ještě by o tobě vyprávěl košilaté historky, a to by byl teprvá vítr do plachetek odmítnutých panen......... Muhehehehehe
a Hawku - máš to strašně hnusný a kéž by ti to pes poscal, kůň poplival a kráva požvejkala
a Hawku - máš to strašně hnusný a kéž by ti to pes poscal, kůň poplival a kráva požvejkala
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Zatímco většina žen dělá kariéru přes žalud, já jí dělám přes žaludek
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Jj je to hnusně sladěné a vychytané do posledního detailu.
Markéta z Rosic paní na Doubravici
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
Nic z toho není pravda!
Kdo nemá meč, ať prodá plášť a koupí si ho.
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
ano, to je hezké potvrzení výše uvedenéhoKain píše:Nic z toho není pravda!
ACTA, NON VERBA
-
- Registrován: pon kvě 02, 2011 8:46 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Musím toho spoustu vylepšit, například silnější vlněné nohavice, protože mám jen punčochu po koleno a delší gatě a taky gardecorps nebo něco, kdy se udělá zima.
Mám nový stan, ale ještě nestíhám tu konstrukci na něj, postel, křesla truhly - ještě že jsem si koupil litinovou hoblovku .
Bollock knife mám jen rukojet´, německý lovecký nůž mám jen čepel a uříznuté střenky apod. Tak je toho ještě dost a dost.
J.
Mám nový stan, ale ještě nestíhám tu konstrukci na něj, postel, křesla truhly - ještě že jsem si koupil litinovou hoblovku .
Bollock knife mám jen rukojet´, německý lovecký nůž mám jen čepel a uříznuté střenky apod. Tak je toho ještě dost a dost.
J.
- Spakona
- Registrován: pát říj 09, 2009 9:03 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
provokatére...
Radegunda dcera Kazimíra Nemravy z Chudobína
Povšimněte si, že má cotte ze stejnobarevného sukna, jako mám já, na kterém mám tu sponu z roku cca. 1300 z Temže. Není to náhoda?:)
Tím naznačuješ, že se ti jednoho dne ztratila a Alan ti namluvil, že ti spadla do Temže?Kain píše:Povšimněte si, že má cotte ze stejnobarevného sukna, jako mám já, na kterém mám tu sponu z roku cca. 1300 z Temže. Není to náhoda?:)
ACTA, NON VERBA
Neee, mám ji já, což o to. Ale jak se mohla v roce 1300 dostat do Temže a ve 20. století najít, když ji v roce 1309 mám na sobě já, nota bene v Čechách?
Kain: To opravdu zavání podvodem Má to nějakou souvislost s tím, jak jste hrávali s hejlama kostky a jiné výdělečné hry?
Alan: taky ti chybí hedvábný měšec na dárky od jisté krásky a mošna na "poctivě vyhrané peníze", viz. rozhodnutí Min. financí, že takovou hotovost musíš mít stranou od hotovosti vlastní (to pro případ reklamace, nebo přezkoumání Komisí pro hazardní hry)
Hawkwinde, dobrý rozjezd
Alan: taky ti chybí hedvábný měšec na dárky od jisté krásky a mošna na "poctivě vyhrané peníze", viz. rozhodnutí Min. financí, že takovou hotovost musíš mít stranou od hotovosti vlastní (to pro případ reklamace, nebo přezkoumání Komisí pro hazardní hry)
Hawkwinde, dobrý rozjezd
ACTA, NON VERBA
-
Tak jsem si dodělal ten nůž. Je inspirovaný těmi velkými loveckými noži na bourání zvěřiny. Pro lesníka, či pytláka tak akorát.
Jen nevím jak moc je to košer - nějaké jsem našel i na 14. stol, ale nemám příklad na začátek.
Příčku nemá jen kování ze středověkého železa a olivovou rukojet´.
J.
Jen nevím jak moc je to košer - nějaké jsem našel i na 14. stol, ale nemám příklad na začátek.
Příčku nemá jen kování ze středověkého železa a olivovou rukojet´.
J.