dětský bazárek
- Klimberk
- Kontaktovat uživatele:
Re: dětský bazárek
Věnuji dvoje dětské dívčí šaty ze zelené vojenské deky, na dítě 12-18 měsíců. Přivezu je na Jaroměř. Kdyby měl někdo zájem.
- Paní Markéta
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
nemáte někdo ve skříni na půjčení něco prostšího na ani ne roční dítě? Zatím mám dvě čepičky, kukličku, jednu košilku celou, druhou rozešitou, a jednu vlněnou vrstvu. Botičky. Teoreticky by to mohlo stačit, ale dětičky v tomhle rády dělají škrty přes rozpočet, tak abych měla něco pro jistotu... Jde mi teď o Frýdlant.
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Mám jedno nebo dvě cotte co by mohly sedět. Akorát nevím jak ti to dopravit.
Markéta z Rosic paní na Doubravici
Sestra pana Hechta z Rosic, manželka pana Ješka z Doubravice
- Paní Markéta
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Děkuji Ti. Pokud nepojede nikdo z Brna, asi nemá cenu to hrotit. Máš to pro svou novorozenou, nebo je to zatím navíc? Že bych toho využila na Velhartice případně turnaj, pokud se tam sejdeme...
- Markéta z Rosic
- Kontaktovat uživatele:
Mám to zatím navíc, Adélce už je to malé a Elišce ještě velké. Ale kdybys měla na oplátku něco na 4 měsíční dítko, můžem si to na Velharticích prohodit Já sice dvě košilky pro miminko mám, ale jak říkáš děti někdy mají větší spotřebu
Markéta z Rosic paní na Doubravici
- Paní Markéta
Já Ti, bohužel, nemohu Tvou laskavost příliš oplatit. Na první akce byla Karolína v povijanu, takže mi zbyl coif. Kukličku jsem rozšířila klínem, možná už je malá, vyzkouším před akcí, kdyžtak by byla do rezervy pro vás. Povijan už asi ve čtyřech měsících neužijete Vlněné cotte jsem šila tak velké, aby se do něj vešla i teď a košilky, protože byly jen jako spodní vrstva, jsem použila po manželovi, na stroji šité, ty vezmu s sebou klidně všechny, mám jich tak pět, jsou různě velké, ale mají límeček nebo fiží . Střih s takovými těmi klasickými dvojitými zády a šňůrkami na ramenou. Pod vlnu dobré... pod tím měla stejně ještě většinou overálek...
Potřeboval bych půjčit/koupit něco na velikost cca 110 (+/- 10), prosím. Máte někdo něco? Děkuju moc.
Kdo nemá meč, ať prodá plášť a koupí si ho.
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
-
- Bydliště: Holýšov [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Drazí přátelé, neměl by někdo na prodej botky na velikost cca 34? Děkuji!!!
- Markéta z Doubravice
- Registrován: úte srp 20, 2013 9:50 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Přátelé poptávám dětské boty velikost cca 30.
Doposled jsem myslela, že to stihnu, ale už tomu moc nevěřím.Nemáte někdo?
Doposled jsem myslela, že to stihnu, ale už tomu moc nevěřím.Nemáte někdo?
-
- Registrován: stř bře 24, 2010 10:30 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jedny boty kolem 30-34 vezu Magdaléně, která si ovšem není jistá odběrem (zpozdil jsem se s dodávkou). Zkuste se domluvit, mohu je dodat už ve středu a uložit je u Amáta.
-
- Registrován: stř bře 24, 2010 10:30 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pokud se nestane nic neobvyklého, dovezu ještě v pátek večer jedny obyčejné hnědé převracené střevíce velikosti cca 33-35.
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nemáte někdo botky na cca 10 měsíční dítě? Uvítala bych na májový sněm
-
- Bydliště: Ješovice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dej cca velikost a něco spíchnu, předám na Libušíně nebo pošlu poštou
Věrnost k ženě se nesmí plést s věrností k pánovi. Pána si člověk volí na celý život
- Magdaléna
- Bydliště: Brno [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Prosím vás všichni co šili botky na batolata - podle jakého střihu? Můžete mi sem vložit nějaký odkaz?
-
Pokud by někdo měl zájem, mám navíc jedny krpce z tenčí vepřovice asi tak na šesti-sedmileté dítě. Moc nevydrží, cena láhev Coca-Coly dle vašeho výběru