![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
zatím na tom děláme ve dvou, což je při současné přípravě akcí dvora poněkud náročné a především zdlouhavé
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nu, čili co a jak? Kde a proč to vázne? Je je třeba, jak lze vypomoct? Bylo by podle mého namístě začít s galerií zúčastněných, aby byly alepoň nějaké fotky. Bez jich je prezentace na webu po mém soudu v účinnosti poloviční. Až v druhém sledu bych to "krmil" obrázky reálií a detailů.Maršálek píše:Postupně bychom rádi doplnili fotografie reálií (předmětů denní poptřeby, kostýmů, zbrojí, atd.) do jednotlivých sekcí. Připravujeme nové články a uvítáme pomoc jak s reáliemi, tak i s články![]()
zatím na tom děláme ve dvou, což je při současné přípravě akcí dvora poněkud náročné a především zdlouhavé
Jednoznačně správná myšlenka! Dohodnu se s Ivanem ještě osobně na formátu a velikosti, ale představuji si, že každý by tu mohl mít medailon s jedním odstavcem a dvěma či třemi fotkami.Opat píše:Navrhuji,aby si každý připravil podklady
Což zas může fotit a vám zasílat povícero lidí ne? Kdo usoudí, že má pěkný detail v prezentaci a k poučení dalších vhodný... Čili nafotit a poslatPosadowski píše: No co by bylo potřeba: Nafotit, zpracovat, dát na stránky, nic víc. Za týden budeme něco fotit, pak to musím zpracovat graficky a pak se uvidí...
POCHOPIL JSEM TO SPRÁVNĚ TAK, ŽE UŽ ODE MNĚ NIC NEPOTŘEBUJEŠ?fisch píše:V pořádkku! Údaje už mám, takže už probíhá testování...
Pochopil, já už mu to poslalMaršálek píše:POCHOPIL JSEM TO SPRÁVNĚ TAK, ...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti