Máš nějakou vybavenější lékárničku? Na Frýdlantu se hodila, tak přemýšlím, co s sebou tentokrát...Pohrobek píše:Koukám že budu mít o zábavu ( práci) postaráno
Klání chocholů
- Paní Markéta
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Klání chocholů
V tom případě si dovoluji učinit výzvu svému drahému příteli panu Vladanovi z Řepice a ctihodnému Heinrichovi von Tscherhausen
- Dášenka
- Registrován: sob srp 02, 2008 1:13 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Snad pojede pan Amat s kufříkemPaní Markéta píše:Máš nějakou vybavenější lékárničku? Na Frýdlantu se hodila, tak přemýšlím, co s sebou tentokrát...Pohrobek píše:Koukám že budu mít o zábavu ( práci) postaráno
Markéta z Rožmberka, sezením na Horažďovicích
Amát si pořídil další rezavé vybavení a shlédl se v pouštění žilou, takže bez obav Ale vážně, kromě Amáta je tam samozřejmě celý sobotní turnaj sanitka se zdravotníkem.
A teď zpět k původnímu tématu - výzvám a chocholů obecně.
A teď zpět k původnímu tématu - výzvám a chocholů obecně.
ACTA, NON VERBA
- Jan z Vracova
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Požádal bych Kaina o taneček a Maršálka také.)
"Rozvíjej se poupátko, nejkrásnější z květů,
od rána až do noci budeš vonět světu..."
od rána až do noci budeš vonět světu..."
- Ronšperk
- Bydliště: Dvorec [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Se ctí přijímám tvou výzvu mes Amicus.
A osobně rád vyzvu pana Vrcova a pana ze Špernaku, neboť jsme spolu zbraně snad ještě neskřížili.
A osobně rád vyzvu pana Vrcova a pana ze Špernaku, neboť jsme spolu zbraně snad ještě neskřížili.
Honor Supra Witam!
Jan z Vracova: ale s radostí.
Ostatní: on si mě jistě ještě někdo vybere, nicméně...
Armin: je vtipné, vyzvat na souboj urozeného řádového bratra a zároveň ho výzvou trochu urazit Nicméně bych rád požádal o souboj i tebe, pokud nebudeš příliš vytížen jinými...
Ostatní: on si mě jistě ještě někdo vybere, nicméně...
Armin: je vtipné, vyzvat na souboj urozeného řádového bratra a zároveň ho výzvou trochu urazit Nicméně bych rád požádal o souboj i tebe, pokud nebudeš příliš vytížen jinými...
Kdo nemá meč, ať prodá plášť a koupí si ho.
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
Nu, myslím že Pepan nebude proti A jinak mi bude potěšením ti být k disposici .-)Kain píše: Armin: je vtipné, vyzvat na souboj urozeného řádového bratra a zároveň ho výzvou trochu urazit Nicméně bych rád požádal o souboj i tebe, pokud nebudeš příliš vytížen jinými...
Jistě, že nebude proti, když jsi ho oslovil jako měšťana
- František z Šešovic
- Registrován: úte črc 27, 2010 7:06 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Je mi ctí vyzvat Armina a jsem k disposici i panu Heinrichovi von Tscherhausen který projevil zájem ve Frýdlantu porovnat své zkušenosti v boji.
Omnes filii scortorum occidant * Si interfacti simus nos genis deorsum sepelite ut nates osculari possint
Zajisté Františku... bude mi potěšením Poznačím si to do svého intimníčkuFrantišek z Šešovic píše:Je mi ctí vyzvat Armina a jsem k disposici i panu Heinrichovi von Tscherhausen který projevil zájem ve Frýdlantu porovnat své zkušenosti v boji.
- Komoří
- Bydliště: Hoděšovice 155, Býšť 533 22 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Když to zde, pánové, sleduji a vidím, že zatím o mne do páru nikdo nestojí, dovilil bych si i já požádat o duel Heinricha von Tscherhausen. Pochopím, když budu na konci řady všech, jež tě vyzvali, ale přeci jen bych hodně stál o možnost, nastavit svůj štít tvému meči v klání tak slavnostním, jako je toto.
Vae Victis!
-
- Kontaktovat uživatele:
Máte kliku, že to mám letos z Bretagne tak daleko, ztloukl bych vás všechny na hromádku*
*... takové ty rytířské nabubřelé kydy, znáte to.
*... takové ty rytířské nabubřelé kydy, znáte to.
Andre je buh! Modleme se k Andremu...
zapsané výzvy k 31.7. 2010:
výzvy jsou zapsány ve tvaru: vyzyvatel vyzývá tyto pány
Ivain de Merpins (Maršálek) – Bavora ze Strakonic, Jana z Vrcova a Dobrohosta z Ronšperka
Stanislav z Beranova (Armin) - Vladana z Řepice a Heinricha von Tscherhausen
Jan z Vracova (Narvek) – Martina z Bílé a Ivaina de Merpins
Dobrohost z Ronšperka – Jana z Vrcova a Jakuba ze Spernaku
František z Šešovic (Fanda) – z Beranova a Heinricha von Tscherhausen
Vznat z Lomnice (Komoří) - Jakuba ze Spernaku a Heinricha von Tscherhausen
výzvy jsou zapsány ve tvaru: vyzyvatel vyzývá tyto pány
Ivain de Merpins (Maršálek) – Bavora ze Strakonic, Jana z Vrcova a Dobrohosta z Ronšperka
Stanislav z Beranova (Armin) - Vladana z Řepice a Heinricha von Tscherhausen
Jan z Vracova (Narvek) – Martina z Bílé a Ivaina de Merpins
Dobrohost z Ronšperka – Jana z Vrcova a Jakuba ze Spernaku
František z Šešovic (Fanda) – z Beranova a Heinricha von Tscherhausen
Vznat z Lomnice (Komoří) - Jakuba ze Spernaku a Heinricha von Tscherhausen
ACTA, NON VERBA
Martin z Bílé - Stanislava z Beranova