Máš nějakou vybavenější lékárničku? Na Frýdlantu se hodila, tak přemýšlím, co s sebou tentokrát...Pohrobek píše:Koukám že budu mít o zábavu ( práci) postaráno
Klání chocholů
- Paní Markéta
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Klání chocholů
- 
				Armin 

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
V tom případě si dovoluji učinit výzvu svému drahému příteli panu Vladanovi z Řepice a ctihodnému Heinrichovi von Tscherhausen 

- Dášenka
- Registrován: sob srp 02, 2008 1:13 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Snad pojede pan Amat s kufříkemPaní Markéta píše:Máš nějakou vybavenější lékárničku? Na Frýdlantu se hodila, tak přemýšlím, co s sebou tentokrát...Pohrobek píše:Koukám že budu mít o zábavu ( práci) postaráno

Markéta z Rožmberka, sezením na Horažďovicích
Amát si pořídil další rezavé vybavení a shlédl se v pouštění žilou, takže bez obav  Ale vážně, kromě Amáta je tam samozřejmě celý sobotní turnaj sanitka se zdravotníkem.
 Ale vážně, kromě Amáta je tam samozřejmě celý sobotní turnaj sanitka se zdravotníkem.
A teď zpět k původnímu tématu - výzvám a chocholů obecně.

Ale vážně, kromě Amáta je tam samozřejmě celý sobotní turnaj sanitka se zdravotníkem.
 Ale vážně, kromě Amáta je tam samozřejmě celý sobotní turnaj sanitka se zdravotníkem.A teď zpět k původnímu tématu - výzvám a chocholů obecně.
 ACTA, NON VERBA
						- Jan z Vracova
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Požádal bych Kaina o taneček  a Maršálka také.)
  a Maršálka také.)

a Maršálka také.)
  a Maršálka také.)"Rozvíjej se poupátko, nejkrásnější z květů,
od rána až do noci budeš vonět světu..."
						od rána až do noci budeš vonět světu..."
- Ronšperk
- Bydliště: Dvorec [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Se ctí přijímám tvou výzvu mes Amicus. 
A osobně rád vyzvu pana Vrcova a pana ze Špernaku, neboť jsme spolu zbraně snad ještě neskřížili.

A osobně rád vyzvu pana Vrcova a pana ze Špernaku, neboť jsme spolu zbraně snad ještě neskřížili.
Honor Supra Witam!
Jan z Vracova: ale s radostí. 
Ostatní: on si mě jistě ještě někdo vybere, nicméně...
Armin: je vtipné, vyzvat na souboj urozeného řádového bratra a zároveň ho výzvou trochu urazit Nicméně bych rád požádal o souboj i tebe, pokud nebudeš příliš vytížen jinými...
 Nicméně bych rád požádal o souboj i tebe, pokud nebudeš příliš vytížen jinými...

Ostatní: on si mě jistě ještě někdo vybere, nicméně...
Armin: je vtipné, vyzvat na souboj urozeného řádového bratra a zároveň ho výzvou trochu urazit
 Nicméně bych rád požádal o souboj i tebe, pokud nebudeš příliš vytížen jinými...
 Nicméně bych rád požádal o souboj i tebe, pokud nebudeš příliš vytížen jinými...Kdo nemá meč, ať prodá plášť a koupí si ho.
- Ježíš Nazaretský, Lukáš 22:36
- 
				Armin 

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nu, myslím že Pepan nebude protiKain píše: Armin: je vtipné, vyzvat na souboj urozeného řádového bratra a zároveň ho výzvou trochu urazitNicméně bych rád požádal o souboj i tebe, pokud nebudeš příliš vytížen jinými...
 A jinak mi bude potěšením ti být k disposici .-)
 A jinak mi bude potěšením ti být k disposici .-)Re: Klání chocholů
Jistě, že nebude proti, když jsi ho oslovil jako měšťana 

Kdo nemá meč, ať prodá plášť a koupí si ho.
- František z Šešovic
- Registrován: úte črc 27, 2010 7:06 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Je mi ctí vyzvat Armina a jsem k disposici i panu Heinrichovi von Tscherhausen který projevil zájem ve Frýdlantu porovnat své zkušenosti v boji.

Omnes filii scortorum occidant * Si interfacti simus nos genis deorsum sepelite ut nates osculari possint
						- 
				Armin 

Zajisté Františku... bude mi potěšenímFrantišek z Šešovic píše:Je mi ctí vyzvat Armina a jsem k disposici i panu Heinrichovi von Tscherhausen který projevil zájem ve Frýdlantu porovnat své zkušenosti v boji.
 Poznačím si to do svého intimníčku
 Poznačím si to do svého intimníčku 
- Komoří
- Bydliště: Hoděšovice 155, Býšť 533 22 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Když to zde, pánové, sleduji a vidím, že zatím o mne do páru nikdo nestojí, dovilil bych si i já požádat o duel Heinricha von Tscherhausen. Pochopím, když budu na konci řady všech, jež tě vyzvali, ale přeci jen bych hodně stál o možnost, nastavit svůj štít tvému meči v klání tak slavnostním, jako je toto.

Vae Victis!
						- 
				Andre
- Kontaktovat uživatele:
Máte kliku, že to mám letos z Bretagne tak daleko, ztloukl bych vás všechny na hromádku*  

*... takové ty rytířské nabubřelé kydy, znáte to.

*... takové ty rytířské nabubřelé kydy, znáte to.
Andre je buh! Modleme se k Andremu...
zapsané výzvy k 31.7. 2010:
výzvy jsou zapsány ve tvaru: vyzyvatel vyzývá tyto pány
Ivain de Merpins (Maršálek) – Bavora ze Strakonic, Jana z Vrcova a Dobrohosta z Ronšperka
Stanislav z Beranova (Armin) - Vladana z Řepice a Heinricha von Tscherhausen
Jan z Vracova (Narvek) – Martina z Bílé a Ivaina de Merpins
Dobrohost z Ronšperka – Jana z Vrcova a Jakuba ze Spernaku
František z Šešovic (Fanda) – z Beranova a Heinricha von Tscherhausen
Vznat z Lomnice (Komoří) - Jakuba ze Spernaku a Heinricha von Tscherhausen

výzvy jsou zapsány ve tvaru: vyzyvatel vyzývá tyto pány
Ivain de Merpins (Maršálek) – Bavora ze Strakonic, Jana z Vrcova a Dobrohosta z Ronšperka
Stanislav z Beranova (Armin) - Vladana z Řepice a Heinricha von Tscherhausen
Jan z Vracova (Narvek) – Martina z Bílé a Ivaina de Merpins
Dobrohost z Ronšperka – Jana z Vrcova a Jakuba ze Spernaku
František z Šešovic (Fanda) – z Beranova a Heinricha von Tscherhausen
Vznat z Lomnice (Komoří) - Jakuba ze Spernaku a Heinricha von Tscherhausen
 ACTA, NON VERBA
Martin z Bílé - Stanislava z Beranova

Kdo nemá meč, ať prodá plášť a koupí si ho.